Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee
 

Wat is er te doen?

Oosterhout is een familiestad met een breed aanbod aan vrijetijdsvoorzieningen. Het gezellige historische centrum kent talloze mooie panden, drink- en eetgelegenheden en diverse mogelijkheden tot vertier. Brabantse gemoedelijkheid ten top! Hieronder vindt u meer informatie over wat er in (de buurt van) de gemeente Oosterhout te doen is.

Voor elk wat wils in Oosterhout

Oosterhout heeft een ruim aanbod van authentieke musea, parken, sport- en recreatiemogelijkheden en heeft een mooi overdekt winkelcentrum. De stad kent een uitgebreid verenigingsleven en een aantal faciliteiten als zwembaden, golfterreinen, bowling- en poolcentra, een siertuin en nog veel meer. Wanneer u Oosterhout voor meerdere dagen wilt bezoeken, dan kunt u overnachten in hotels, op campings of een vakantiepark.

De adressen van verenigingen, gezelschappen en andere faciliteiten vindt u in de gemeentegids.

Meer informatie over het aantrekkelijke toeristische aanbod in Oosterhout kunt u vinden bij de plaatselijke VVV, op www.vvvoosterhout.nl. De medewerkers van de VVV helpen u graag bij het vinden van bezienswaardigheden of een accommodatie.

Biesbosch

Naast het aantrekkelijke aanbod in de stad, vindt u ook buiten de gemeente aantrekkelijke bezienswaardigheden en attracties. Oosterhout ligt aan de Biesbosch: een prachtig natuurgebied met veel mogelijkheden. Op de website www.brabantaandebiesbosch.nl vindt u informatie over toeristische mogelijkheden in de Biesbosch en de omliggende gemeenten Aalburg, Drimmelen, Geertruidenberg, Oosterhout, Werkendam en Woudrichem. De regio biedt mogelijkheden voor historische stadswandelingen (Geertruidenberg), struinen en kanoën in de natuur (Werkendam e.o.), varen op de Amer (Drimmelen), winkelen, lekker uit eten gaan (Oosterhout) en nog veel meer. Bovendien zijn er tal van campings en bed-and-breakfastvoorzieningen.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht op één van de onderstaande websites of contact opnemen met de VVV in Oosterhout via onderstaande contactgegevens.

Links

www.theaterdebussel.nl (website van het theater)
www.sportbedrijfoosterhout.nl/ (website van o.a. de zwembaden)
www.de-warande.nl (openluchtzwembad)
www.brabantaandebiesbosch.nl
www.vvvoosterhout.nl
www.zoover.nl/nederland/noord-brabant/oosterhout-nb (Zoover)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de plaatselijke VVV, via (085) 744 11 02 of info@vvvoosterhout.nl. De medewerkers van de VVV helpen u graag verder.