Routebeschrijving

Google maps

Voer als eindbestemming 'Oosterhout Slotjesveld gratis parkeren' in. Dan komt u aan bij de juiste zijde van het stadhuis. Vanuit het parkeerterrein loopt u dan zo naar de hoofdingang van het stadhuis.

Vanuit richting Bergen op Zoom/ Rotterdam

Op de A59 gaat u bij knooppunt Hooipolder de A27 richting Breda op. Hierna volgt u de onderstaande routebeschrijving 'Vanuit richting Utrecht.'

Vanuit richting Utrecht/ 's-Hertogenbosch

Op de A27 neemt u afrit 19, Oosterhout/ Dongen. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf richting Oosterhout. Hierna vrijwel direct rechtsaf richting Oosterhout aanhouden. Aan het einde van de afrit linksaf (Pasteurlaan) richting Centrum/Oost/Zuid. Op de Pasteurlaan gaat u bij de eerste rotonde rechtdoor en bij de volgende (tweede) rotonde op de Abdis van Thornstraat gaat u ook rechtdoor. Hierna gaat u bij de éérste straat rechts ook rechtsaf de  Sint Paulusweg / van Oldeneellaan op. U volgt deze straat en gaat bij de 2e straat rechtsaf. Hierna gaat u links de weg op naar het grote parkeerterrein. Hier kunt u de auto gratis parkeren en over het voetpad naar het gemeentehuis lopen.

Vanuit richting Breda

Op de A27 richting Utrecht neemt u afrit 17, Oosterhout-Zuid. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf onder het viaduct door. Hierna gaat u bij het 2e stoplicht naar rechts, het viaduct over. Op de rotonde neemt u de 2e afslag naar rechts (rechtdoor op de rotonde) = Beneluxweg. Bij de komende stoplichten gaat u rechtdoor en vlak hierna slaat u linksaf de Sint Paulusweg/ van Oldeneellaan op. U volgt deze straat en gaat bij de 2e straat rechtsaf. Hierna gaat u links de weg op naar het grote parkeerterrein. Hier kunt u de auto gratis parkeren en over het voetpad naar het gemeentehuis lopen.

Openbaar vervoer

Vanuit de regio kunt u met de bus dichtbij het stadhuis van Oosterhout uitstappen. U stapt dan uit bij de bushalte aan de Slotlaan of bij de bushalte aan de Ridderstraat (afhankelijk van de buslijn); vanuit deze haltes is het ongeveer vijf minuten lopen naar de hoofdingang van het stadhuis.

Halte aan de Slotlaan via buslijnen:

  • 327  Breda - Oosterhout - Dongen - Tilburg v.v.
  • 326  Breda - Oosterhout - Geertruidenberg v.v.
  • 230  buurtbus Rijen - Dorst - Oosterhout - Oosteind - ’s Gravenmoer

Halte aan de Ridderstraat (nabij Keiweg) via buslijn:

  • 325  Breda - Oosterhout - via Strijen (Hoofseweg) - Dommelbergen (Oostpolderweg) - Vrachelen (’t Goorke) v.v.

Adres en telefoonnummer

Slotjesveld 1, 4902 ZP Oosterhout

Telefoonnummer: 14 0162 

Contact en openingstijden