Oosterhout Schoon Week

Van 13 tot en met 19 maart is het Oosterhout Schoon Week. Deze week roepen we scholen, verenigingen, organisaties, buren, bedrijven en verder iedereen op om ook schoon te maken. Door in deze week schoon te maken laten we elkaar zien dat een schone leefomgeving belangrijk is. Vaak lopen mensen aan zwerfvuil voorbij. Pas als je zelf aan het opruimen slaakt gaan je ogen open voor wat er allemaal op de grond ligt. Deze bewustwording willen we meegeven aan de jeugd en aan iedereen die nog niet aan het ZAPpen is. 

Op doemee.oosterhout.nl worden alle opruimacties verzameld, die deze week gaan plaatsvinden. Ben je van plan om met een groep mee te doen, zet je project er dan bij op deze pagina. 

Ga je met een groep op pad, dan kun je de materialen (knijpers en zakken bijvoorbeeld) reserveren via het aanmeldformulier.

Tijdens de Oosterhout Schoon Week worden verschillende opruimacties geroganiseerd waar je individueel, als familie of als groepje aan mee kan doen. De verzamelpunten zijn te herkennen aan de Samen Oosterhout Schoon vlag. 
 

Opruimacties Samen Oosterhout Schoon: doe jij ook mee?

  • Maandag 13 maart: van 14:30 tot 16:00 uur verzamelen bij Markkant
  • Dinsdag 14 maart: van 10:00 tot 11:30 uur verzamelen bij winkelstrip Tempelierstraat
  • Donderdag 16 maart: van 10:00 tot 12:30 uur verzamelen bij het MEK
  • Vrijdag 17 maart: van 10:00 tot 12:30 uur verzamelen bij SCO
  • Zaterdag 18 maart : van 11:00 tot 12:30 uur  verzamelen bij TSC

Ook mensen die niet ingeschreven staan als ZAPper zijn welkom. Voor extra grijpers, ringen, zakken en dergelijke wordt gezorgd. 
 

Familiemiddag: meld je nu aan!

Kom je woensdag 15 maart met je kinderen, kleinkinderen, neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes ZAPpen? We verzamelen bij de speeltuin in het Slotpark en gaan ongeveer een uurtje op pad. Achteraf is er wat lekkers. Aanmelden is daarom fijn. Laat even weten met hoeveel jullie komen op  schoon@oosterhout.nl.
Vanaf 13.30 uur gaan we op pad om zwerfafval te vinden en op te ruimen. Om 14.30 uur drinken en eten we wat lekkers.