Teken- en knutselwedstrijd

Van 7 t/m 13 maart is het de week van de afvalhelden. Afvalhelden zijn mensen die zich inzetten voor een schoner milieu en een opgeruimde stad. Het zijn bijvoorbeeld de vuilnismannen, maar misschien ben jij zelf wel een held omdat je als ZAPper zwerfafval opruimt. Bedank de afvalhelden in Oosterhout op een creatieve manier en wie weet win je er een toffe prijs mee.

Hoe kun je meedoen?

Knutsel, teken, recycle, rijm en/of film je waardering voor de afvalhelden. Om je op weg te helpen hebben we een beginnetje gemaakt. Een kleurplaat, die je zelf verder kunt tekenen en inkleuren. Download hier de kleurplaat (pdf, 127 kb). Je mag natuurlijk ook helemaal zelf aan de slag gaan en je creativiteit de vrije loop laten.

Waar inleveren?

Je kunt je kunstwerk inleveren in de oranje container bij Theek5, het gemeentehuis, Activiteitencentrum De Bunthoef, Activiteitencentrum Arkendonk en Activiteitencentrum Slotjes. Je kunt het ook mailen naar schoon@oosterhout.nl of insturen naar de gemeente t.a.v. wedstrijd afvalhelden, postbus 10150, 4900 GB. Let op dat je kunstwerk is voorzien van je naam, leeftijd en contactinformatie zoals adres, e-mail en telefoonnummer. Deze gegevens worden alleen gebruikt om je te laten weten als je een prijs gewonnen hebt.

Winnaars

De winnende kunstwerken worden met naam erbij gedeeld op social media en in de krant en er wordt een tentoonstelling ingericht met alle kunstwerken. Je maakt kans op mooie prijzen, zoals een stuntstep, een polaroid camera of een playmobil vuilniswagen. Prijswinnaars worden bekend gemaakt in de week van 4 april.

Inleverdatum

Inleveren kan tot en met 27 maart 2022. Door deel te nemen aan deze actie ga je akkoord met de algemene voorwaarden (pdf, 62 kb).