Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee
 

Kerstboom eruit en dan?

Inleveren bij de milieustraat

Kerstbomen kunt u gratis inleveren bij de milieustraat in Oosterhout (Wilhelminakanaal-Oost 7). De milieustraat is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 8.00 uur - 16.30 uur. 

 
Huis-aan huis ingezameld in week 2

In week 2 worden kerstbomen huis-aan-huis ingezameld. U kunt uw kerstboom dan op de aanbiedplaats bij u in de buurt aanbieden. Dat kan op de dag dat ook papier of GFT-afval wordt opgehaald in uw wijk. In onderstaand schema kunt u zien op welke dag in week 2 u uw kerstboom aan kunt bieden:

maandag

De Warande, Componistenbuurt, Paterserf, Vrachelen zuidoost en zuidwest, Vrachelen noord, Den Hout, Contreie

dinsdag

Slotjes west, Slotjes midden, Slotjes oost, Molenbuurt, Leijsenakkers, Oosteind

woensdag

Centrum, Oudwest, Kanaleneiland, Sterrenbuurt, Donkenbuurt, Kastelenbuurt, Vogelbuurt

donderdag

Dammenbuurt, Staatsliedenbuurt, Larenbuurt, Beemdenbuurt, Schildersbuurt, Kruidenbuurt

vrijdag

Dorst, Natuurkundigenbuurt, Schrijversbuurt en Bloemenbuurt

Kerstboomverbrandingen in Dorst en Den Hout

Traditiegetrouw worden in de eerste dagen van januari kerstboomverbrandingen gehouden in Dorst en Den Hout. In Oosteind dit jaar niet.

Dorst: De kerstboomverbranding in Dorst vindt plaats op zaterdag 6 januari rond 18.30 uur op de weide aan het Sint Jorisveld. Dat gebeurt dan aan het eind van de Driekoningenoptocht, vanaf 18.00 uur. Vertrek vanaf de kerk.

Den Hout: In Den Hout vindt de kerstboomverbranding plaats op zaterdag 6 januari rond 19.00 uur, na het Driekoningen-zingen (in optocht vanaf de Brink). De locatie is het terrein tegenover het ponyveld aan de Herstraat.

De brandweer ziet er op toe dat alles veilig verloopt. De gemeente levert voldoende bomen aan op iedere locatie. Ook buurtbewoners kunnen daar hun kerstbomen achterlaten.