Lokale informatie

Op de gemeentepagina in het weekblad Oosterhout vindt u de Corona-nieuwsbrief speciaal om u op de hoogte te houden van alles rondom het virus. Die nieuwsbrief vindt u ook op deze pagina.

Bezoek aan stadhuis ALLEEN OP AFSPRAAK

Om het risico op verspreiding van het coronavirus te beperken werken we in het stadhuis VOLLEDIG OP AFSPRAAK. We willen het risico op besmetting met het virus zo klein mogelijk houden. Heeft u last van een verkoudheid, hoesten of koorts? Maak dan een afspraak als u weer beter bent.

Hiermee beperken we de inloop in de publiekshal.

  • Probeer eerst zaken digitaal te regelen via deze website;
  • Maak alleen afspraken voor spoedzaken die niet digitaal geregeld kunnen worden, zoals aangifte van geboorte of overlijden;
  • Kom naar een afspraak met maximaal 1 begeleider.

Op afspraak kunt u terecht van maandag t/m woensdag van 9.00 uur tot 17.00 uur, donderdag van 09.00 - 20.00 uur en vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur. Reeds aangevraagde rijbewijzen, ID-bewijzen en paspoorten kunnen ook alleen met afspraak worden afgehaald bij de receptie. Bij binnenkomst wordt gevraagd uw handen te desinfecteren. Onze balies worden regelmatig gedesinfecteerd.

Maak een afspraak online of bel met 14 0162. 

Veel zaken kunnen bij de gemeente online geregeld worden. Kijk hiervoor op onze gemeentewinkel.

Afspraak in het stadhuis of naar De Warande? Draag een mondkapje!

Sinds 1 oktober is het verplicht om in de publieke binnenruimtes een mondkapje te dragen. Dit advies geldt dus ook in de binnenruimtes van de gemeente, zoals het stadhuis en De Warande. Dat geldt voor zowel medewerkers als voor bezoekers vanaf 13 jaar.

Heb je een afspraak in het stadhuis? Dan wordt je gevraagd om tijdens het gehele bezoek een mondkapje te dragen. Moet je jezelf tijdens de afspraak identificeren, bijvoorbeeld bij het afhalen van een reisdocument? Dan geeft onze medewerker aan wanneer je het mondkapje af kan zetten.

Hoe gebruik ik een mondkapje?

Bekijk de instructie voor het gebruik van een mondkapje op de website rijksoverheid.nl