Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee
 

Jong

JONG! in Oosterhout.

JONG is onderdeel van de Gemeente Oosterhout en zet zich specifiek in voor kinderen en jongeren. JONG betrekt kinderen en jongeren bij de Gemeente. Lees hier meer over JONG.

Brochure JONG

 

Zapbudget voor jongeren

Als je in Oosterhout iets wil organiseren en je hebt daar geld voor nodig, dan kan de gemeente Oosterhout je helpen. Bij de gemeente kun je namelijk een Zapbudget aanvragen. Dat budget krijg je als je iets wil organiseren waar Oosterhout beter van wordt.

Je kunt het bedrag dat je nodig hebt aanvragen, tot maximaal € 500,- . Je moet uit kunnen leggen waar je het zapbudget voor wil gebruiken. Jouw aanvraag toetsen wij aan de volgende regels;

  • het mag iets cultureels, iets sportiefs, iets politieks of iets sociaals zijn.
  • er moeten veel kinderen/jongeren aan mee kunnen doen.
  • het moet iets nieuws zijn (wat er nog niet is).
  • het moet door kinderen/jongeren zelf aangevraagd worden.

Jan en Rowdy organiseren een middagje beachvoetbal op de Houtse Heuvel

Jan en Rowdy uit Den Hout hebben tijdens het Festival onder de bomen een voetbaltoernooi georganiseerd; voor iedereen van 11 tot 16 jaar.

Het was een prachtmiddag, vol zon en met een giga zandbak op de Houtse Heuvel. De jongens kwamen op dit idee omdat er voor hun leeftijd tijdens het festival niks te doen is. Ze vroegen hiervoor een ZAP budget JONG aan, om de kosten voor zand, goals en ballen te bekostigen. 

Op 23 augustus 2017 was het zover. 

Aanvragen

Natuurlijk mag een volwassene je helpen maar je moet het budget op je eigen naam aanvragen.

Om in aanmerking te komen voor een Zapbudget vul je het formulier aanvraag zapbudget (Word 22 kB) in. Mail dit formulier naar s.den.ridder@oosterhout.nl. Je krijgt binnen een week antwoord.

Dit jaar was het Zapbudget voor jongeren erg populair. Helaas is het Zapbuget voor dit jaar op.

 

logo jong liggende ovaal, rood met witte letters