Vier je vakantie inoosterhout.nl !

De Oosterhoutse Zomerkaravaan: activiteiten speciaal voor kinderen en jongeren in de zomervakantie! Tijdens de zomervakantie vinden er overal in de gemeente activiteiten plaats voor de jeugd. Of het nou voorlezen met Dikkie Dik is, knutselen met H19, stoepranden of fatbiken is, er is voor alle leeftijden van 0 tot 18 jaar iets leuks te doen! De Zomerkaravaan is een initiatief van de gemeente Oosterhout. JONG en MOOVE co√∂rdineren de activiteiten.

Nienke Heerius van MOOVE, een van de bedenkers van de Zomerkaravaan: "MOOVE en JONG wilden kinderen en jongeren een zomerprogramma bieden, toegankelijk en laagdrempelig. Daarvoor hebben we contact gezocht met verschillende organisaties en verenigingen in Oosterhout. Zij reageerden allemaal enthousiast: daardoor ligt er nu een prachtig programma vol leuke activiteiten ." 

 

Programma op www.inoosterhout.nl

Kinderen kunnen tijdens de Zomerkaravaan allerlei creatieve workshops volgen, handlettering, schilderen en Krav Maga bijvoorbeeld. Voor de sportievelingen is er ook genoeg te beleven: voetbal, hockey, boogschieten en nog meer. De allerkleinsten kunnen meedoen aan de peuterdans in het Slotpark of naar de waterspelletjes in het Floraliapark. Kijk hier voor het complete programma van de Zomerkaravaan (Pdf, 4,5 mb). Aanmelden kan via www.inoosterhout.nl

Let op: tijdens de activiteiten van de Zomerkaravaan kunnen er foto's gemaakt worden die de gemeente mogelijk gebruikt voor publicatiedoeleinden. Wilt u niet dat uw kind wordt gefotografeerd? Dan kunt u (of uw kind) dat doorgeven aan de fotograaf.

Meedoen als aanbieder aan de Zomerkaravaan?

Heeft u een activiteit voor kinderen of jongeren in zomervakantie? U kunt nog steeds meedoen. Neem contact op met Nienke Heerius (Nienke@mooveoosterhout.nl ) of Bibi Schuurs (b.schuurs@oosterhout.nl ), of via telefoonnummer 14 0162.  

 

Meer informatie

Nienke Heerius MOOVE 
Nienke@mooveoosterhout.nl

Bibi Schuurs JONG
b.schuurs@oosterhout.nl

Telefoonnummer 14 0162

Volg ons op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws!