Saome as vanouds: volle bak carnaval

Zaterdag 26 februari begint het Carnaval. Voor veel Kaaiendonkers hét feest van het jaar. En die datum stond bij velen op de kalender. Met potlood. Want: kan het wel, of toch weer niet? Carnaval was vorig jaar geen carnaval. Corona gooide ook hier roet in het eten. Geen optocht. Geen volle Klappeijstraat, geen vol Hatsekideeplein, de kroegen dicht. Stilte in plaats van muziek. De afgelopen 2 jaar hebben we er allemaal ‘met de rem op’ geleefd. We hebben allemaal iemand of iets gemist. Alles was ‘halve bak’.

En dan nu: het gewone leven komt stap voor stap terug voor iedereen. Hatsekidee! Gaat het dan toch gebeuren? Volle bak Carnaval? We mogen weer. Saome as vanouds. Eindelijk. Daarom staan jullie letterlijk centraal in de boodschap: En nu weer: ‘Volle bak Carnaval’. Dus: ‘Mee oe pakske op de foto’ voor de Insta-wall Laat hier je liefde voor Kaaiendonk zien, ga ‘mee oe pakske op de foto’ bij onze insta-wall, deel het zelf online of tag jezelf in het fotoboek. Laat maar zien dat kaaiendonk ‘the place o be(er)’ is. Dat we ‘same meer vur mek(o)ar’ zijn.

Laat je (carnavals)wens achter in de ‘Volle bak’ brievenbus. De mooiste, meest ontroerende, origineelste, grappigste, liefste verhalen maken kans op een plaats op de postercampagne En nu weer.. ‘Volle Bak Carnaval’ van de Gemeente Oosterhout. Laten we op deze manier carnaval, vreugde en positiviteit verspreiden. Dat is pas samen. Dat is meer voor elkaar.

Hatsekidee!