En nu weer...Volle bak liefde!

Maandag 14 februari is het weer Valentijn. Een dag die in het teken staat van de liefde. Liefde is iets moois, maar liefde is niet vanzelfsprekend. Liefde in tijden van corona al helemaal niet. Wellicht is de invulling van deze dag of van de (bezegeling van) jullie liefde heel anders gelopen door corona. De afgelopen 2 jaar hebben we er allemaal ‘met de rem op’ geleefd. We hebben allemaal iemand of iets gemist. Sporten, borrelen met vrienden, de (klein)kinderen op visite, verjaardagen, romantisch uit eten, carnaval, daten, een onbezorgde vakantie, met z’n allen in de klas, op het werk of op het terras, niets was meer vanzelfsprekend. Alles was ‘halve bak’.

En dan nu: Volle bak

En dan nu: het gewone leven komt stap voor stap terug voor iedereen. Eindelijk. Daarom staan jullie letterlijk centraal in de boodschap: En nu weer: ‘Volle bak Liefde’. Laat hier je liefde zien, maak een prachtige, lieve of grappige foto bij onze insta-wall en deel het online.  Laat maar zien waar jullie je best voor hebben gedaan in de afgelopen 2 jaar. Zo wensen we iedereen hetzelfde: Geniet van mooie momenten; samen. Een fijne Valentijnsdag voor iedereen die dat verdient!

Maak dé liefdesfoto voor de Insta-wall

Bezoek zaterdag 12 februari onze insta-wall en de ‘meer voor elkaar’ (volle) bakfiets in het centrum van Oosterhout op de hoek van de Kerkstraat en de Keiweg (t.h.v. Brasserie Salute) en maak de Volle Bak Liefde of Valentijns foto!

Laat ook je verhaal achter in de ‘Volle Bak’! De mooiste, meest ontroerende, origineelste, grappigste, liefste verhalen maken kans op een plaats op de postercampagne En nu weer.. ‘Volle Bak Liefde’ van de Gemeente Oosterhout. Laten we op deze manier liefde en positiviteit verspreiden. Dat is pas samen. Dat is Oosterhout, meer voor elkaar.

Fijne Valentijnsdag!

Ben je niet in de gelegenheid om op 12 februari langs te komen bij onze insta-wall? Geen probleem! Stuur dan vóór 21 februari je mooiste, meest ontroerende, origineelste, grappigste, liefste verhaal naar communicatie@oosterhout.nl.