Rioolrenovatiewerkzaamheden in Biezenbeemd en Rietbeemd

Vanaf donderdag 15 juli tot medio augustus voert aannemer MJ Oomen renovatiewerkzaamheden uit aan delen van het riool in de Biezenbeemd en Rietbeemd. In de riolering wordt van binnenuit een kunststofbekleding aangebracht. Zo hoeft niet de gehele riolering te worden opgegraven en dit geeft minder overlast.

Biezenbeemd huisnummer 72 t/m 96

Vanaf de kruising met de Waterbeemd tot aan de Hoofseweg wordt de weg 1 dag afgesloten voor het verkeer. De parkeerplaatsen zijn dan niet te gebruiken. De Krommebeemd is die dag alleen bereikbaar vanaf de kant van de Trekbeemd. De Distelbeemd alleen vanaf de Peppelbeemd.

Rietbeemd huisnummer 57 t/m 91

Het doodlopende deel van de straat wordt 1 dag afgesloten vanaf huisnummer 57 tot aan het einde bij nummer 91. Het afsluitpaaltje bij de Effentweg naast huisnummer 91 wordt die dag bij eventuele calamiteiten verwijderd om vanaf die kant de woningen achteraan in de straat te kunnen bereiken. Bewoners zullen die dag elders in de wijk moeten parkeren.

Meer informatie

Omwonenden worden door MJ Oomen per brief op de hoogte gebracht van de exacte uitvoeringsdata en over waar men rekening mee dient te houden tijdens de werkzaamheden.

De tekening van de te renoveren rioolstrengen kunt u bekijken via onderstaande links: