Jumbo Arkendonk, uitbreiding

De Jumbo in het winkelcentrum Arkendonk heeft de ambitie om de huidige supermarkt uit te breiden. De gemeente heeft positief ingestemd met de ontwikkeling onder voorwaarde dat de verkeersveiligheid van de huidige parkeerplaats wordt verbeterd. Het plan van Jumbo is om uit te breiden aan de voor- en achterzijde van het huidige gebouw. De huidige entree wordt gewijzigd waardoor de huidige laad- en loslocatie wordt opgeheven. De nieuwe laad- en loslocatie wordt aan de achterzijde gesitueerd. Klik op de link om de afbeeldingen en de sfeer impressie (pdf 546 kb) van de nieuwe entree en ook de nieuwe locatie voor het laden- en lossen te zien.

Route laden en lossen Jumbo

De huidige route voor het laden en lossen voor supermarkt Jumbo is door het achteruitrijden van vrachtauto‚Äôs onwenselijk en mogelijk verkeersonveilig. Door de nieuwe laad- en loslocatie is eveneens een nieuwe laad- en losroute nodig. In de nieuwe route zal vrachtverkeer zo min mogelijk achteruitrijden. Dit betekent dat de vrachtwagen vanaf de Lijndonk de parkeerplaats betreedt en via de Spaandonk richting de Dommelbergenweg de parkeerplaats verlaat.

Doordat de laad- en losroute verandert, dient de parkeerplaats ter hoogte van Schoondonk en Spaandonk opnieuw ingericht te worden. Momenteel is de parkeerplaats niet berekend op de toelaatbaarheid van een vrachtwagen, denk hierbij voornamelijk aan het veilig maken van de bochten. Dit houdt in dat er een wijziging plaatsvindt in parkeerplaatsen en groenperken.

Contact

Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met de heer G.J. Bartels via telefoonnummer 14 0162 of via het e-mailadres g.bartels@oosterhout.nl.

Informatie

Bewonersbrief:
Start uitvoering werkzaamheden openbare ruimte t.b.v. uitbreiding Jumbo Arkendonk (pdf 451 kb) d.d. 13 september 2021
Uitnodiging inloopavond 16 september 2020 incl. impressie afbeeldingen (pdf 530 kb)
Reactieformulier (pdf 16 kb)
Presentatie tekening bestaand situatie (pdf 142 kb)
Presentatie tekening woonrijp situatie (pdf 539 kb)