Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee
 

Uitnodiging inloopmiddag/avond 29 mei 2018 reconstructie straatwerk Paterserf

Van maandag 25 juni tot begin oktober 2018 worden er werkzaamheden uitgevoerd aan het Paterserf vanaf de aansluiting met de Europaweg tot en met de aansluiting op Wilhelminakanaal Zuid. Op dinsdag 29 mei is er een inloopmiddag/avond in Wijkcentrum de Bunthoef, Bloemenhoef 2 in Oosterhout van 17.00 tot 19.00 uur. Tijdens deze inloop is het mogelijk de plannen en de wegomleidingen te bekijken en kunt u meer uitleg krijgen van de projectleider en medewerkers van de gemeente Oosterhout.

Wat gaan we doen?

  • Een deel van de hoofdrijbaan van Paterserf wordt versmald;
  • Nieuwe parkeervakken langs de rijbaan;
  • Verlegging van de rijbaan om een goede aansluiting te krijgen met de nieuwe parkeervakken;
  • Verbreding van de berm aan de oostzijde, waardoor er meer ruimte voor groen is;
  • Twee extra parkeervakken ter hoogte van Stichting B.O.C.K.;
  • In het najaar worden enkele nieuwe bomen geplant.

Planning

De werkzaamheden worden in twee fasen uitgevoerd.  Eerst komt het gedeelte van de Europalaan tot de eerste aansluiting met de Warandepoort (weg naar B.O.C.K., Voko en Sint-Oelbertgymnasium) aan bod. Dit wordt uitgevoerd van circa 25 juni tot uiterlijk vrijdag 20 juli 2018. Vanaf maandag 20 augustus tot begin oktober 2018 wordt het overige deel uitgevoerd (tot het Wilhelminakanaal-Zuid).

Omleiding

Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid. Ter hoogte van het kruispunt Europaweg zullen, zo nodig, maatregelen getroffen worden om langzaam verkeer tijdelijk te faciliteren, bijvoorbeeld het fietsverkeer naar het St. Oelbertgymnasium.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de plannen? Open dan het definitief ontwerp (pdf, 1618 kB) van deze reconstructie.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met de heer B. Kokken, projectleider openbare ruimte, via telefoonnummer 14 0162 of via e-mailadres b.kokken@oosterhout,nl