In april van dit jaar heeft het college van Burgemeester en Wethouders besloten om in 2021 samen met bewoners van de Provincialeweg en overige belanghebbenden uit Oosteind een ontwerptraject te doorlopen voor de herinrichting van de Provincialeweg in Oosteind. De weg is namelijk toe aan onderhoud en er zijn klachten op het gebied van veiligheid, snelheid, trillingen en geluid. De afgelopen periode heeft de werkgroep hard gewerkt aan een schetsontwerp voor de Provincialeweg.
Meer informatie over dit project kunt u vinden op https://doemee.oosterhout.nl/nl-NL/projects/provincialeweg-oosteind

Geannuleerd: Inloopavond 16 november 2021

De bewonersbijeenkomst ‘Presentatie schetsontwerp Provincialeweg Oosteind’ van dinsdag 16 november a.s. is vanwege de aangescherpte corona richtlijnen  geannuleerd.

Uiteraard vinden wij dit erg vervelend maar de recente ontwikkelingen laten ons geen andere keuze. Wij vinden het belangrijk dat wij desondanks zoveel mogelijk input van bewoners en belanghebbenden – van u dus – op het schetsontwerp ontvangen. Daarom gaan we op zoek naar een nieuwe datum en/of een alternatieve manier om het schetsontwerp alsnog aan u te presenteren. Daarover hoort u binnenkort van ons.

In de tussentijd zijn er nog steeds twee manieren waarop u het schetsontwerp al kunt bekijken:

Bekijk het ontwerp online:
U kunt het schetsontwerp bekijken op https://doemee.oosterhout.nl/nl-NL/projects/provincialeweg-oosteind. Hier kunt u vervolgens alvast uw op- of aanmerkingen en vragen achterlaten.

Bekijk het ontwerp in het Oostquartier:
Het ontwerp hangt ook in het Oostquartier (Provincialeweg 96, Oosteind), zodat u het daar rustig kunt bekijken. Hier zijn reactieformulieren aanwezig die u kunt invullen en achterlaten.

We hopen u te zien en spreken op een later moment!

Contact

Heeft u vragen over het project, dan kunt u contact opnemen met de projectleider van de gemeente Oosterhout, de heer
W. Coremans, via telefoonnummer 14 0162 of via e-mail w.coremans@oosterhout.nl.