Arkendonk Centrumgebied

Visie Arkendonk

Arkendonk is veertig jaar geleden gebouwd. Sommige voorzieningen zoals het zwembad, de bibliotheek en de kerk zijn niet meer in gebruik. Arkendonk is daarom toe aan een opknapbeurt. De gemeenteraad gaf in juni vorig jaar groen licht voor de toekomstvisie, die het gebied als het multifunctioneel centrum ziet van de wijk Dommelbergen.

Digitale start bijeenkomst

Op 21 april heeft er een digitale startbijeenkomst plaatsgevonden waarbij de toekomstvisie werd toegelicht. Het voornaamste doel was om de bewoners van Dommelbergen, ondernemers van het winkelcentrum en overige partijen te enthousiasmeren deel te nemen aan de participatie welke zal resulteren in de invulling van het nieuwe Arkendonk.

De digitale startbijeenkomst kunt u hier terug kijken.

Deelnemen aan participatie

Als u vragen heeft of meer informatie wil over de toekomstvisie van Arkendonk kunt u terecht op de website www.arkendonkmeervoorelkaar.nl. Op deze website kunt u zelf per onderwerp uw mening, idee of discussie starten. We hopen op zo veel mogelijk input via de website!

Contact

Heeft u behoefte aan extra informatie dan kunt u bellen met de gemeente Oosterhout (14 0162) en vragen naar Noah Diz y Gonzalez of Gert-Jan Bartels.

Informatie