Graag horen we uw mening over het concept ontwerp van de Koningsdijk. Als bewoner of bezoeker van de Koningsdijk weet u tenslotte als geen ander hoe we de straat kunnen verbeteren. Daarom waarderen we het enorm als u de tijd neemt om uw ideeën of opmerkingen aan ons door te geven. Zo werken we samen aan een fijne buurt.

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we een aantal dingen op een rij gezet:

  • Een weergave van het concept ontwerp dat een indruk geeft van de nieuwe situatie ten opzichte van de oude situatie.
  • Een interactieve kaart waar u het ontwerp tot in detail kunt bekijken en een opmerking kunt plaatsen.
  • Ook kunt u op deze pagina alle informatie terugvinden over de webinar ‘Presentatie concept ontwerp Koningsdijk’

Weergave van het concept ontwerp

De onderstaande afbeelding geeft u een indruk van het concept ontwerp van de Koningsdijk. U kunt de verschillen tussen de oude en de nieuwe situatie bekijken door de pijltjes op de afbeelding heen en weer te bewegen.

Reageren op het ontwerp

Deze onderstaande interactieve kaart maakt het mogelijk om het ontwerp tot in detail te bekijken en te reageren op het ontwerp. U kunt reageren tot en met 25 maart 2021. Na die tijd blijft de kaart online en reageren we op de opmerkingen en suggesties. Bij het invoeren van een reactie wordt gevraagd naar uw naam en e-mailadres. Deze informatie wordt niet zichtbaar op de kaart zelf. We gebruiken uw naam en e-mail om (indien gewenst) contact met u op te nemen over de vraag of opmerking.

Zo gebruikt u de kaart:

Stap 1: ga op de kaart naar de juiste locatie
Stap 2: kies vanuit welk perspectief u een reactie wilt geven
Stap 3: plaats uw reactie op de kaart
Stap 4: vul uw reactie en gegevens in
Stap 5: klik op opslaan

Of bekijk de instructievideo (link naar vimeo)

Presentatie en terugkijken webinar

11 maart 2021 hebben we de bewoners van de Koningsdijk uitgenodigd voor een webinar om zo het concept ontwerp van de Koningsdijk aan hen te presenteren en ruimte te geven aan de bewoners om vragen te stellen. Hieronder een aantal handige links:

Heeft u nog vragen of opmerkingen?

Heeft u nog vragen of kunt u de interactieve kaart niet gebruiken? Stuur dan een mail naar j.de.boer@oosterhout.nl en dan helpen we u verder. Zo kunnen we bijvoorbeeld de kaart met reactiemogelijkheid op papier toesturen of u bellen om de reactie voor u te plaatsen.