Digitale bezoekersvergunning voor uw bezoek

U woont in het gebied waar betaald parkeren en/of vergunninghouderparkeren geld. U kunt voor uw bezoekers een bezoekersvergunning kopen. Deze vergunning is bedoeld voor het parkeren van het voertuig van "sociaal bezoek" en is geldig in de parkeerzone waar u woont. 

De bezoekersvergunning vraagt u aan door met uw DigiD in te loggen op het e-loket van de gemeente Oosterhout. Vervolgens gebruikt u, voor het aanmelden van bezoek op basis van kenteken, de web-app ‘2Park’. De link van de 2Park app is: https://mijn.2park.nl/login (u kunt de 2Park app niet downloaden in de App Store of Google Playstore)  Lees hier meer informatie over de app 2Park

De kosten van de digitale bezoekersregeling zijn afhankelijk van de parkeerduur. Er geldt een tarief van € 0,50 per uur.

Ontvangt u bezoek buiten de openingstijden van de winkels dan is het parkeren gratis en hoeft u geen parkeervergunning te gebruiken. Dit geldt voor maandag t/m donderdag en zaterdag na 18.00 uur, en op vrijdag in verband met de koopavond na 21.00 uur. Voor de overige tijden kunnen uw bezoekers tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van de meeste betaalde en vergunninghoudersplaatsen in de zone waarin u woont. In de overzichten van de parkeerzones kunt u nagaan welke parkeerplaatsen door uw bezoekers gebruikt mogen worden. 
Zie dit overzicht van parkeerzones 1 t/m 6.

Contact

Heeft u vragen? U kunt contact opnemen met de gemeente