Een digitale bezoekersregeling in plaats van de kraskaart

Ook de kraskaart gaat digitaal. We gaan over naar een digitale bezoekersregeling, waarbij bezoekers via internet, app of telefoon kunnen worden aangemeld. Dat is gebruiksvriendelijker en minder fraudegevoelig dan de huidige regeling.

De kosten van de digitale bezoekersregeling worden afhankelijk van de parkeerduur. Er gaat een tarief gelden van € 0,50 per uur. In veel gevallen bent u daardoor waarschijnlijk goedkoper uit dan de huidige kraskaartregeling. Reeds aangeschafte kraskaarten kunt u blijven gebruiken (tot één jaar na aanschaf). Vanaf het moment dat de digitale bezoekersregeling in gebruik wordt genomen worden er géén kraskaarten meer verkocht. De digitale bezoekersregeling start op 1 december 2021.

Via het e-loket van de gemeente Oosterhout kunnen bewoners via DigiD inloggen en een bezoekersvergunning aanvragen. (link werkt vanaf 1 december 2021)

Het vervolgens aanmelden van (sociaal) bezoek vindt ook plaats via de web-app ‘2Park’ op basis van kenteken. Meer informatie hierover vindt u op deze pagina

Lukt het niet?
Wij helpen u graag. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 14 0162.