Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee
 

Laadpalen voor elektrische auto's in de openbare ruimte

 

BELANGRIJK:
In verband met het nieuwe aanbestedingstraject is de aanvraag voor een laadpaal tot 24 januari 2020 mogelijk.
Vanwege de aanbesteding zal uw aanvraag die na 24 januari 2020 wordt ingediend mogelijk pas vanaf april/mei worden behandeld.

 

Oplaadpuntenbeleid

Gemeente Oosterhout heeft een oplaadpuntenbeleid (pdf-bestand 407 kb) omtrent het opladen van elektrische voertuigen in Oosterhout. Wenst u meer informatie klik op de link.

Laadpunten voor duurzaam rijden

Het aantal elektrische auto´s in Nederland stijgt hard. En dat is positief, want elektrisch rijden is beduidend duurzamer dan rijden op benzine of diesel. Daarom plaatst de combinatie Vattenfall (voorheen Nuon) - Heijmans 2500 nieuwe laadpunten in de provincies Brabant en Limburg. Alle laadpunten worden voorzien van 100% windenergie uit één van Vattenfalls windparken in Nederland. Door elektrisch te rijden draagt u dus bij aan een schonere en stillere omgeving.

Hoe kunt u een laadpunt aanvragen?

Als u een elektrische auto hebt en geen eigen terrein voor een laadpunt, dan kunt u een verzoek voor een nieuw openbaar laadpunt indienen. Dit kunt u rechtstreeks bij Vattenfall doen door te klikken op deze link naar het aanvraagformulier. Om de laadpunten te kunnen gebruiken hebt u ook een laadpas nodig. De laadpas van Vattenfall werkt op alle laadpunten en is gratis aan te vragen via deze link. Op de laadpunten van Vattenfall - Heijmans in Brabant en Limburg laadt u met deze laadpas voor € 0,22 per kilowattuur.

Contact

Voor meer informatie kunt u terecht bij Monique van der Velden op telefoonnummer (0162)  48 90 67 of via e-mailadres m.van.der.velden@oosterhout.nl