Mobiel betalen voor parkeren

In de Oosterhoutse binnenstad kunt u uw parkeergeld ook via uw mobiele telefoon betalen. Dit kan via sms, bellen of een smartphone parkeer app. U start en stopt uw parkeertijd via uw mobiele telefoon. Op deze manier betaalt u snel, veilig en alleen voor de tijd die u daadwerkelijk parkeert.

Om gebruik te kunnen maken van mobiel parkeren kiest u eerst een aanbieder die bij u past. Hiervoor verwijzen wij u naar de website www.vergelijkmobielparkeren.nl. Op deze website vindt u meer informatie over mobiel parkeren en een kosten en productvergelijking aanbieders mobiel parkeren.

Hoe werkt het?

  • U kiest een aanbieder

  • U parkeert uw auto en start de parkeertijd door het nummer van de parkeerautomaat door te geven via sms, bellen of in de app van de aanbieder. Het nummer van de parkeerautomaat staat vermeld op het bord boven de parkeerautomaat en vindt u vaak ook terug in de app van de aanbieder.

  • U stopt de parkeertijd door de gestarte parkeeractie te beĆ«indigen. Dit geeft u via uw mobiele telefoon door aan uw aanbieder via sms, bellen of in de app. De teller van de parkeerduur stopt dan direct.

  • Afhankelijk van de door u gekozen aanbieder betaalt u uw gemaakte parkeerkosten (maandelijks of wekelijks) via uw bankrekening met automatische incasso of creditcard.