Mobiel betalen voor parkeren

Parkeert u in de Oosterhoutse binnenstad, dan kunt u ook betalen via uw mobiele telefoon. Dit betekent dat u het parkeergeld betaalt via uw mobiele telefoon of smartphone. Met mobiel betalen betaalt u snel en veilig en betaalt u alleen voor de tijd die u daadwerkelijk parkeert. U hoeft zich nooit meer te haasten om op tijd terug te zijn bij uw auto.

Hoe werkt het?

  • U parkeert uw auto
  • Vervolgens appt, smst of belt u de code van de locatie waar u heeft geparkeerd naar uw provider. Daarmee start u de parkeertijd. De locatiecode is een nummer van vijf cijfers. U vindt deze code op de borden boven de parkeerautomaten en meestal o.b.v. gps in de app. 
  • Als u weer vertrekt, belt of smst u naar hetzelfde telefoonnummer om uw parkeertijd te beëindigen. De betaling van het parkeergeld stopt dan direct.

Bij mobiel betalen gaat alles op basis van het kenteken van uw auto. Er hoeft geen kaart van uw provider in uw auto te liggen.

Providers

Om gebruik te kunnen maken van bel- en sms-parkeren moet u zich bij één van de aanbieders (providers) van bel- en sms-parkeren inschrijven. Oosterhout werkt niet met een vaste provider; u bent dus vrij om te kiezen uit de providers die op de markt actief zijn.

Voor een volledig overzicht verwijzen wij naar https://www.vergelijkmobielparkeren.nl