Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee
 

Werk en inkomen

Dit onderdeel is voor iedereen met een laag inkomen èn voor personen die een bijstandsuitkering ontvangen via de gemeente.

In dit gedeelte van de website wordt ingegaan op o.a. bijstandsuitkeringen, bijzondere bijstand, inburgering, re-integratie, schuldhulpverlening en Wmo-voorzieningen.

Onderaan deze pagina staat een opsomming van alle onderwerpen, waarover informatie verstrekt wordt. U kunt via deze opsomming naar een andere pagina gaan òf via het menu (aan de linkerzijde) op uw beeldscherm.

Bereken uw recht

Er bestaan meerdere regelingen en vergoedingen als aanvulling op uw inkomen. Deze regelingen worden o.a. door gemeenten en de Belastingdienst uitgevoerd.

Welke regelingen en vergoedingen zijn er allemaal? Komt u er voor in aanmerking? Welke bedragen mag u verwachten?

Via de website 'Bereken uw recht' kunt u een (anonieme) berekening maken, om te zien op welke vergoedingen u recht zou kunnen hebben. 

Overzicht "De eindjes aan elkaar"

Het overzicht De Eindjes aan Elkaar (pdf, 576 kB, 2 A4) is opgezet om u te helpen uw inkomsten te verhogen en uw uitgaven te verlagen. De gemeente Oosterhout werkt samen met de instanties die op het overzicht vermeld zijn. Een aantal regelingen wordt door de gemeente Oosterhout zelf uitgevoerd.

Contact

Als u na het lezen van de informatie nog algemene vragen heeft, kunt u contact opnemen met de gemeente via telefoonnummer

14 0162 òf zelf een afspraak inplannen.