Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee
 

App 'Oosterhout werkt'

Volg het laatste nieuws over Werk & Inkomen nu via je smartphone !!

De gemeente Oosterhout heeft een app ontwikkeld waarmee je via je smartphone op de hoogte wordt gehouden over bijeenkomsten, werkgelegenheid, nieuws, vacatures en je uitkering.

Met de app ‘Oosterhout werkt’ willen we je op een snelle en directe manier informeren over alles wat voor jou belangrijk is op het gebied van werk en inkomen.

App Oosterhout werkt

‘Oosterhout werkt’ heeft vier functies

  • Vacatures: wekelijks plaatst Werklink de nieuwste vacatures in de app. Je kunt snel en makkelijk solliciteren, doordat je via de app direct kunt reageren op een vacature die je interessant lijkt.
  • Agenda: in de agenda vind je data en tijden van bijeenkomsten die interessant zijn voor jou als werkzoekende, zoals: een banenmarkt, open dagen en opleidingsdagen.
  • Nieuws: regelmatig wordt de app aangevuld met updates over zaken die betrekking hebben op werk en op een uitkering.
  • Stortingsdata uitkering: in deze functie staan de data waarop de gemeente je uitkering stort. Zo ben je altijd op de hoogte van wanneer je je uitkering kunt verwachten.

Handige tool

De app is een handige tool die dient als een aanvulling op de huidige informatiekanalen van de gemeente. Informatie over uitkeringen, vacatures en workshops kun je natuurlijk ook via de gemeente krijgen.

‘Oosterhout werkt’ kun je gratis downloaden op alle smartphones en wordt ondersteund door Android en iOS.

Let op: de app werkt alleen op je smartphone en dus niet op een tablet. In de 'App Store' van Apple moet je zoeken naar apps die alleen geschikt zijn voor je telefoon. De 'Play Store' van Android-telefoons maakt dit onderscheid niet.

Contact

Als u na het lezen van de informatie nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met de gemeente.