Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee
 

Budget voor duurzaamheidslening is op

Eigenaren van woningen in Oosterhout hebben zo goed gebruik gemaakt van de gemeentelijke duurzaamheidslening, dat er momenteel geen budget meer beschikbaar is. Dit betekent dat de gemeente Oosterhout helaas geen nieuwe aanvragen voor de duurzaamheidslening meer in behandeling kan nemen.

De duurzaamheidslening is in maart 2017 in de gemeente Oosterhout geïntroduceerd om particuliere eigenaren te ondersteunen bij het verduurzamen van hun woning.

Tot en met april 2018 zijn 25 duurzaamheidsleningen verstrekt. Voor de lening was een bedrag van in totaal €250.000 beschikbaar.  

Met het verstrekken van deze leningen, is het fonds dat de gemeente Oosterhout voor de duurzaamheidslening beschikbaar had, volledig uitgeput. Dit betekent dat er geen nieuwe aanvragen voor de duurzaamheidslening meer in behandeling kunnen worden genomen. Eventuele aanvragen moeten op grond van de verordening afgewezen. 

De gemeente Oosterhout onderzoekt de mogelijkheden om een nieuw budget voor de duurzaamheidslening beschikbaar te stellen. 

De gemeente Oosterhout wil u wijzen op de mogelijkheden van de landelijke Energiebespaarlening voor particuliere woningeigenaren. Zie voor informatie: https://www.energiebespaarlening.nl/particulieren