Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee
 

Senioren huisvesting

voorbeeld van seniorenappartement

SHBO staat voor Stichting Huisvesting Bejaarden Oosterhout. SHBO verhuurt comfortabele appartementen in de sociale sector voor senioren in Oosterhout die behoefte hebben aan een beschermde woonvorm  in een prachtige omgeving. Wanneer u huurt via SHBO kunt u zorgeloos wonen, met respect voor uw manier van leven.

Wooncorporatie SHBO werkt nauw samen met Volckaert, de organisatie voor ouderenzorg in Oosterhout en Dongen. Bewoners van SHBO kunnen, al dan niet tegen betaling, gebruik maken van de zorgvoorzieningen en ontspanningsmogelijkheden van Volckaert.

De huurwoningen van SHBO zijn gesitueerd bij twee locaties van Volckaert in de gemeente Oosterhout: locatie Buurstede en locatie De Doelen. Beide locaties zijn sfeervol en hebben verschillende faciliteiten en voorzieningen voor senioren ter beschikking.

Locatie Buurstede

Locatie Buurstede is rustig gelegen aan de rand van de wijk Oosterheide in Oosterhout. De huurappartementen bevinden zich op loopafstand van het winkelcentrum Zuiderhout. Het complex is omringd door een mooi verzorgde tuin met diverse bankjes. In het midden bevindt zich een mooie, grote fontein waar u heerlijk buiten kunt zitten. Buurstede beschikt over een eigen parkeerterrein.
Bekijk hier de beschikbare woningen van locatie Buurstede.

Locatie De Doelen

Locatie De Doelen ligt in het hartje centrum van Oosterhout, grenzend aan winkelcentrum Het Arendshof. De woningen grenzen aan het mooie stadspark ‘Slotpark’ waar het heerlijk verblijven is. Vanwege de centrale ligging beschikt De Doelen niet over een eigen parkeerterrein. Echter zijn er voldoende betaalde parkeerplaatsen in de omgeving of kunt u vrij parkeren op loopafstand.

De beschikbare woningen van locatie De Doelen vindt u locatie De Doelen hier.

Meer informatie:

Website http://www.shbo.nl/
Direct inschrijven: http://www.shbo.nl/inschrijven-voor-woning/