Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee
 

Sportbedrijf Oosterhout

Sportbedrijf Oosterhout is een onderdeel van de gemeente Oosterhout. Het Sportbedrijf werkt voortdurend aan een optimaal sportklimaat in Oosterhout en is bezig het sportaanbod zo goed mogelijk aan te sluiten op de wensen van haar inwoners.

Binnensport

In twee grote sporthallen en zes kleine gymzalen biedt Sportbedrijf Oosterhout vele sportmogelijkheden voor zowel individuen als groepen. De twee sporthallen zijn uitermate geschikt voor grootschalige en sportieve sportevenementen.

U kunt ook sportzalen huren. Voor meer informatie kijk op:

www.sportbedrijfoosterhout.nl

Buitensport

Naast de accommodaties die Sportbedrijf Oosterhout zelf exploiteert voert zij het beheer en het onderhoud over vijftien buitensportlocaties. Groot en dagelijks onderhoud, renovatie of aanpassing gebeurt altijd door Sportbedrijf Oosterhout. Een gedeelte van het klein onderhoud aan deze parken wordt door de verenigingen zelf verzorgd. Zo zorgt Sportbedrijf Oosterhout er samen met de verenigingen voor dat de sportvelden in optimale conditie te blijven, zodat duizenden sporters in diverse disciplines hier ieder jaar weer met plezier gebruik van kunnen maken.


Door de vele contacten die het Sportbedrijf met de verenigingen onderhoudt, is men niet alleen op de hoogte van wat er leeft en speelt binnen Oosterhout, maar is het Sportbedrijf een belangrijke ambassadeur voor de gemeente Oosterhout.

Zwembad

Sportbedrijf Oosterhout heeft Recreatieoord De Warande. Daar zijn allerlei mogelijkheden op het gebied van zwemsport. Zo maken ook zwem- en duikverenigingen gebruik van De Warande.Voor meer informatie:

Huur zwembad

Recreatieoord de Warande (website van De Warande)

Oosterhout in beweging

Sportbedrijf Oosterhout werkt samen met het OIB, Stichting Oosterhout in beweging, deze zet zich in om de sportinfrastructuur in de gemeente Oosterhout te versterken. Ook bieden zij steun op maat aan sportverenigingen en sporters. Zij doen dit met het opzetten van projecten voor zowel jeugdige als oudere sporters.