Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee
 

Sportpark de Contreie

Op 1 oktober 2016 verwoestte een brand de kantine, tribune en een deel van het hoofdveld van sportpark de Contreie; het thuis van VVO, OHC'01 en andere verenigingen. Een gebeurtenis met grote impact voor alle vrijwilligers, sporters en familieleden die betrokken zijn. De gemeente bekijkt de komende tijd samen met de verenigingen wat er nodig en mogelijk is om de sporters weer te kunnen laten sporten en andere gebruikers een plek te geven. In eerste instantie als noodoplossing, daarna als permanente oplossing.  

Complex afgesloten

Sommigen willen misschien gaan kijken naar het verbrande complex. Let op: vanwege onderzoek en mogelijk instortingsgevaar mag het terrein de komende weken niet betreden worden. Het terrein is afgezet met hekken. Laat de vakmensen hun werk doen. Veiligheid gaat voor alles!

Stand van zaken

In de eerste week na de brand inventariseerden verzekeraars en experts van gemeente en VVO de schade. Op 14 oktober start de sloop van de bovenverdieping. Zodra deze is verwijderd, kan worden bepaald of de verdiepingsvloer constructief in orde is en wat de gevolgen zijn voor de wederopbouw. Verder heeft de gemeente onder andere twee lichtmasten hersteld, is de stroomvoorziening op het sportpark weer aan de gang, zijn er  voorbereidingen getroffen voor een tijdelijke bouwweg en voor herstel van de kleedkamers en een nooddak. In de tussentijd hebben voetbalverenigingen onderling gewerkt aan tijdelijke oplossingen om de VVO-leden te kunnen laten trainen en wedstrijden te laten spelen.

Hulp aanbieden

Wilt u hulp aanbieden? Stuur een mailtje naar 1missie1doel@vvoosterhout.nl.

Dagelijkse blog VVO

VVO houdt op haar website een dagelijkse blog bij over hun werkzaamheden onder de noemer #1missie1doelvvoosterhout.