Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee
 

Fotowedstrijd 'klimaat en water'

Fotowedstrijd klimaat en water

Wat zoeken wij?

Mooie, creatieve of grappige foto’s van Oosterhout, die een raakvlak hebben met de klimaatverandering en water.

Wat kan ik winnen?

Een raindrop regenton met gieter, een jaarabonnement voor aquasporten bij De Warande of vrijkaartjes voor recreatieoord De Warande.

Hoe doe ik mee?

Stuur je foto vóór 1 september 2018 naar klimaatenwater@oosterhout.nl o.v.v. de locatie waar de foto is gemaakt. Vergeet uw leeftijd en telefoonnummer niet te vermelden.     

Voorwaarden

  • Een recente foto, (aantoonbaar) gemaakt na 13 juni 2018

  • De foto heeft een raakvlak met de klimaatverandering en water en is genomen in Oosterhout

  • De foto is rechtenvrij en mag voor publicatiedoeleinden van de gemeente gebruikt worden: De gemeente wil deze foto/foto’s mogelijk gebruiken voor zowel online als offline publicatiedoeleinden. De foto’s kunnen bijvoorbeeld geplaatst worden in Weekblad Oosterhout, op de website van de gemeente, of op onze Facebookpagina.

  • Uw gegevens worden alleen gebruikt voor deze wedstrijd (om de winnaar bekend te maken) en worden daarna verwijderd

Achtergrond

Water is onmisbaar in onze samenleving, we hebben het nodig. Aan de andere kant kan water ook voor overlast zorgen. Denk bijvoorbeeld aan de hevige regenbuien, die ervoor zorgen dat er water op straat blijft staan of droogte waardoor bijvoorbeeld stank kan ontstaan. De gemeente probeert die overlast zoveel mogelijk te beperken. Door slootonderhoud en de aanleg van waterbergingen in de stad, maar bijvoorbeeld ook door ervoor te zorgen dat ons rioolstelsel op orde is. De overheid kan veel, maar niet alles en heeft daarom ook uw hulp hard nodig. U kunt namelijk een belangrijke bijdrage leveren om de wateroverlast te beperken. Bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat het riool niet verstopt raakt of door regenwater deels op te vangen in uw eigen tuin. En we hebben u nodig om problemen bij u in de buurt te signaleren. U weet immers als geen ander wat er speelt in uw eigen buurt.