Melding maken

Heeft u een verstopte riolering in uw straat? Ziet u losse tegels of een omgewaaide boom in uw buurt of heeft u andere meldingen of tips over uw buurt? Geef het door! Is er lantaarnpaal in uw straat of wijk kapot, geef dit dan ook door aan het meldpunt en vermeld hierbij het mastnummer van de lantaarnpaal en de straat waar deze staat. Bedankt!

Oosterhout Bloeit

Ontstaan nadat verschillende inwoners dezelfde vraag hadden. Ze wilden meer groen of bloemen in hun buurt. Een simpele manier om van een eenvoudige straat een fijne plek te maken. Als bonus leren buurtgenoten elkaar beter kennen doordat ze met elkaar de bloemen inzaaien.

Initiatief indienen

Heeft u een initiatief dat u wil voorleggen aan Oosterhout en bent u benieuwd of andere mensen het ook steunen? Plaats het op het ideeënplatform, verzamel 10 stemmen in 60 dagen om te tonen dat het draagkracht heeft en Oosterhout komt bij u terug. Lees meer over hoe initiatieven werken.

Buurtgroepen 

Sommige buurten in Oosterhout zijn verenigd in een buurtgroep of bewonersgroep. Soms is buurtpreventie de insteek, soms juist sociale activiteiten. Heeft uw buurt nog geen groep en heeft uw buurt hier wel behoefte aan? Neem contact op met uw wijkmakelaar om deze op te starten. Geen idee of uw buurt een groep heeft? Neem een kijkje op onderstaande website.