Wijkwethouder Arnoud Kastelijns

Wijkwethouder Den Hout, Slotjes, Strijen, West en Leijsenakkers

Telnr.: 14 0162 of e-mailadres bestuurssecretariaat@oosterhout.nl

Je kunt bij mij terecht als je zorgen, wensen of ideeën hebt die overstijgend zijn voor Leijsenakkers, Slotjes, Strijen, West en Den Hout. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een thema als veiligheid, of de samenhang tussen verschillende grote projecten. In het College van burgemeester en wethouders kom ik op voor de belangen van Leijsenakkers, Slotjes, Strijen, West en Den Hout.

Wijkwethouder Clemens Piena

Wijkwethouder Oosteind

Telnr.: 14 0162 of e-mailadres bestuurssecretariaat@oosterhout.nl

Je kunt bij mij terecht als je zorgen, wensen of ideeën hebt die overstijgend zijn voor heel Oosteind. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een thema als veiligheid, of de samenhang tussen verschillende grote projecten. In het College van burgemeester en wethouders kom ik op voor de belangen van Oosteind.

Wijkwethouder Dees Melsen

Wijkwethouder Centrum, Vrachelen I, Vlindervallei, Vrachelen II, Contreie en Markkant

Telnr.: 14 0162 of e-mailadres bestuurssecretariaat@oosterhout.nl

Je kunt bij mij terecht als je zorgen, wensen of ideeën hebt die overstijgend zijn voor heel het Centrum of voor Vrachelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een thema als veiligheid, of de samenhang tussen verschillende grote projecten. In het College van burgemeester en wethouders kom ik op voor de belangen van het Centrum en Vrachelen.

 

Wijkwethouder Guus Beenhakker

Wijkwethouder Dommelbergen en Dorst

Telnr.: 14 0162 of e-mailadres bestuurssecretariaat@oosterhout.nl

Je kunt bij mij terecht als je zorgen, wensen of ideeën hebt die overstijgend zijn voor heel Dommelbergen of Dorst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een thema als veiligheid, of de samenhang tussen verschillende grote projecten. In het College van burgemeester en wethouders kom ik op voor de belangen van Dommelbergen en Dorst.

Wijkwethouder Willem-Jan van der Zanden

Wijkwethouder Oosterheide

Telnr.: 14 0162 of e-mailadres bestuurssecretariaat@oosterhout.nl

Je kunt bij mij terecht als je zorgen, wensen of ideeën hebt die overstijgend zijn voor heel Oosterheide. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een thema als veiligheid, of de samenhang tussen verschillende grote projecten. In het College van burgemeester en wethouders kom ik op voor de belangen van Oosterheide.