Sociaal team Oosterhout

Bij het bieden van ondersteuning en hulp aan inwoners met een hulpvraag gaan we uit van uw eigen kracht. We kijken wat de mogelijkheden zijn van inwoners om binnen het eigen vermogen problemen aan te pakken en op te lossen. We zien wat een persoon wel kan.

Komt u er zelf niet aan uit? Wellicht kan uw directe omgeving iets betekenen. Met de directe omgeving bedoelen we uw eigen netwerk of de "vrij toegankelijke voorzieningen" in de buurt, wijk en stad. Juist voor inwoners met een klein netwerk en weinig tot geen sociale contacten kunnen deze voorzieningen in de buurt veel betekenen. 

In onderstaand document leest u meer over de visie op het sociaal domein in Oosterhout.

Visie sociaal domein (pdf 2,51 MB)

Wanneer u meer hulp nodig heeft kunt u contact opnemen met het Sociaal Team van de gemeente. In het Sociaal Team van de gemeente Oosterhout werken de medewerkers jeugdhulp, welzijn, werk en inkomen samen. U kunt contact opnemen met de gemeente Oosterhout met uw vragen over zorg, jeugdhulp en werk en inkomen. Wij helpen u graag verder.

Bereikbaarheid Sociaal Team Oosterhout:

Het Sociaal Team is dagelijks bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur  via het telefoonnummer 140162. U kunt ook het contactformulier op de website gebruiken.

Tijdens de vakantieperiodes die landelijk vastgesteld zijn is het Sociaal Team telefonisch bereikbaar van 08.30-12.30 uur via telefoonnummer 140162. Als u tussen 12.30 -17.00 uur belt, wordt u binnen 24 uur (één werkdag) teruggebeld door middel van een terugbelverzoek.

 

Contact

Als u na het lezen van de informatie nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met het Sociaal team van de gemeente Oosterhout.