Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee
 

Routebeschrijving

Vanuit richting Bergen op Zoom/ Rotterdam

Op de A59 gaat u bij knooppunt Hooipolder de A27 richting Breda op. Hierna volgt u de onderstaande routebeschrijving 'Vanuit richting Utrecht'

Vanuit richting Utrecht/ 's-Hertogenbosch

Op de A27 neemt u afrit 19, Oosterhout/ Dongen. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf richting Oosterhout. Hierna vrijwel direct rechtsaf richting Oosterhout aanhouden. Aan het einde van de afrit linksaf richting Centrum/Oost/Zuid. Op de Pasteurlaan gaat u bij de twee rotondes rechtdoor (Abdis van Thornstraat). Na de 2e rotonde gaat u bij de 1e straat rechtsaf (Sint Paulusweg / van Oldeneellaan). U volgt deze straat en neemt de 2e afslag rechts. Nu volgt u de weg naar het grote parkeerterrein. Hier kunt u de auto parkeren en over het voetpad naar het gemeentehuis lopen.

Vanuit richting Breda

Op de A27 richting Utrecht neemt u afrit 17, Oosterhout-Zuid. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf onder het viaduct door. Hierna gaat u bij het 2e stoplicht naar rechts, het viaduct over. Op de rotonde neemt u de 2e afslag naar rechts (rechtdoor op de rotonde) = Beneluxweg. Hierna rechtdoor. Bij de stoplichten gaat u rechtdoor en daarna gaat u bij de 1e afslag linksaf (Sint Paulusweg/ van Oldeneellaan). U volgt deze straat en neemt de 2e afslag rechts. Nu volgt u de weg naar het grote parkeerterrein. Hier kunt u de auto parkeren en over het voetpad naar het gemeentehuis lopen.

Openbaar vervoer

Vanuit de regio kunt u dichtbij het stadhuis van Oosterhout uitstappen. U neemt afhankelijk van de opstapplaats één van de volgende bussen.

  • 10, Oosterhout en Breda
  • 126, Breda tot Geertruidenberg
  • 127, vanuit Breda en Tilburg
  • 197, buurtbus Rijen, Molenschot, Dorst
kaartje Oosterhout

Stadhuis Oosterhout

Slotjesveld 1, 4902 ZP Oosterhout

Telefoonnummer: 14 0162
Contact en openingstijden