Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee
 

Burgerijenquête

Om te weten te komen hoe de inwoners van de gemeente Oosterhout denken over hun stad of kerkdorp organiseert de gemeente jaarlijks een grootschalig onderzoek in de vorm van een inwonersenquête: de Oosterhoutse Burgerijenquête.

De meest recente (deel)rapportages van dit onderzoek staan onderaan op deze pagina en zijn daar te raadplegen of te downloaden (pdf-bestanden).

Het publiceren hiervan is overigens geen eindstation. Zo wordt de informatie uit dit onderzoek gebruikt bij het bepalen en bijstellen van het beleid en als achtergrondinformatie voor het voeren van politieke discussie.

Ook het jaarlijkse Klanttevredenheidsonderzoek (KTO) maakt onderdeel uit van de Burgerijenquête. Klik hier voor meer informatie over het KTO.

Burgerijenquête weer gestart

Op dit moment loopt er weer een Burgerijenquête. Heeft u per brief een uitnodiging van de gemeente gekregen om mee te doen aan dit onderzoek? Ga naar de speciale website om de vragenlijst in te vullen. Let op: om daar te kunnen inloggen heeft u de unieke inlogcode nodig die in de uitnodigingsbrief staat.