Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee
 

Aanvragen voor toeristisch fonds vóór 1 oktober 2019 indienen

27-08-2019

Maak Oosterhout aantrekkelijker voor toeristen

Toeristisch Fonds

Het toeristisch fonds is op zoek naar goede initiatieven om de toeristische aan­trekkingskracht van Oosterhout te vergroten. Bedrijven, instellingen of burgers die plannen hebben om het toerisme te bevorderen, kunnen tot 1 oktober 2019 een aanvraag indienen bij de gemeente voor een bijdrage uit het toeristisch fonds. Het Platform Toerisme beoordeelt de aanvragen (op volgorde van binnenkomst) en adviseert het college over welke aanvragen het verdienen om gehonoreerd te worden. Het Platform Toerisme is een adviesorgaan dat bestaat uit professionals uit de vrijetijdssector.

Aanvragen

Geïnteresseerden kunnen tot 1 oktober 2019 een aanvraag indienen voor een bijdrage voor de eerste helft van 2020. Aanvragen voor de tweede helft van 2020 kunnen ingediend worden tot 1 april 2020.

Voorwaarden en aanvraagformulier

Het toeristisch fonds wil initiatieven ondersteunen die Oosterhout aantrek­kelijker maken voor toeristen, als vakan­tiebestemming of voor een kort verblijf. De ingediende plannen moeten wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Deze voorwaarden staan beschreven op www.oosterhout.nl/toerisme/toe­ristisch-fonds. Via het subsidieportaal kan het aan­vraagformulier worden ingediend voor een bijdrage uit het toeristisch fonds.