Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee
 

Donderdag 19 juli: wegafsluiting kern Oosterhout i.v.m. BeNeLadies Tour

12-07-2018

Op donderdag 19 juli vindt de BeNeLadies Tour plaats in Oosterhout. De route start in de Torenstraat via de Hoofseweg naar de rotonde van de Oostpolderweg (keerpunt), en weer terug naar de Torenstraat. Het gehele parkoers is van 14.30 uur tot 20.15 uur afgesloten voor alle verkeer. Dit betekent dat verkeer van oost naar west en vice versa grotendeels wordt omgeleid via de Ridderstraat en de Bovensteweg om de andere zijde van de stad te bereiken. De wijken aan weerszijden van de Hoofseweg blijven wel bereikbaar vanuit de Statendamweg en de Burgemeester Elkhuizenlaan.

Donderdag 19 juli vanaf 09.00 uur geldt een parkeerverbod voor de gehele Torenstraat, alsmede het Waterlooplein en de Commanderijhof. We willen u vriendelijk verzoeken om gedurende die periode uw auto op een andere locatie te parkeren.

De buurtbussen rijden tijdens het evenement via de Ridderstraat om de westzijde van het centrum te bereiken. Lijn 325 rijdt tot en met 18.15 uur tot het busstation en na die tijd via de Bovensteweg naar het Goorke.

Meer informatie over de bereikbaarheid tijdens de BeNeLadies Tour vindt u in onderstaande bewonersbrief.

Bewonersbrief Tijdrit BeNeLadies Tour

De omleidingen tijdens de BeNeLadies Tour vindt u in onderstaand document.

Omleidingen tijdens BeNeLadies Tour