Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee
 

Inloopavond Project N631 Oosterhout – Gilze-Rijen

28-05-2018

Graag nodigt de Provincie Noord-Brabant u uit voor een inloopavond over het project N631 (Vijf Eikenweg / Oosterhoutseweg) op woensdag 13 juni 2018.

 Provincie Noord-Brabant voert een planstudie uit voor de N631 (Vijf Eikenweg / Oosterhoutseweg) tussen Oosterhout en Gilze-Rijen. De technische staat van de weg is toe aan vernieuwing. Maar de weg kent ook een aantal  verkeerskundige- en veiligheid-vraagstukken, zoals de kruising met de Ketenbaan, een aantal fietsoversteken, de kruising met de nog te realiseren snelfietsroute tussen Breda en Tilburg en de spoorwegovergang in combinatie met de verkeerslichten die daar vlakbij staan. Het doel van dit project is de weg veiliger en onderhoudsvrij maken voor de komende 10 jaar. 

De provincie voert samen met ingenieursbureau Antea Group een planstudie uit. Zij werken hiervoor nauw samen met de gemeenten Gilze en Rijen, Oosterhout en met ProRail aan een ontwerp dat oplossingen biedt voor alle vraagstukken. Samen hebben deze partijen onderzocht welke oplossingsrichtingen er voor de N631 en de spoorwegkruising zijn en welke van die oplossingsrichtingen voldoende potentie hebben om verder uit te werken. Aan omwonenden en andere betrokkenen vragen we nu om een reactie op die oplossingsrichtingen. Wij organiseren daarom op 13 juni tussen 17.00 en 20.00 uur een inloopavond in Gasterij de Seterse Hoeve op Vijf Eikenweg 56 in Oosterhout. U kunt tussen deze tijdstippen op een door u gewenst moment binnenlopen. Ons projectteam is aanwezig om het project toe te lichten en vragen te beantwoorden.

Bent u niet in de gelegenheid om naar de inloopavond te komen? En heeft u vragen over de N631? Of wilt u graag uw mening kenbaar maken? Dan kunt u contact opnemen met omgevingsmanager Iris Erkens (provincie Noord-Brabant). Dat kan per e-mail via IErkens@brabant.nl of telefonisch via 06-183 033 17.

 Check onze projectpagina www.brabant.nl/n631 voor meer informatie of om u aan te melden voor nieuwsberichten.