Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee
 

SamenSpeeldag op 25 juni

14-05-2019

Samen spelen bij De Warande

Tijdens de SamenSpeeldag staat het samen spelen tussen kinderen mét en zonder beperking centraal. De gemeente Oosterhout vindt het belangrijk dat íedereen samen kan spelen, onafhankelijk van achtergrond, financiële situatie en eventueel lichamelijke beperkingen. Toch is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Na de succesvolle eerste SamenSpeeldag in mei 2018 organiseren we dit jaar een tweede editie, waarbij nóg meer kinderen samen kunnen spelen. De SamenSpeeldag vindt dit jaar plaats op 25 juni van 10.00 tot 15.00 uur bij Recreatieoord De Warande.

Het programma is ontworpen voor kinderen in de leeftijdscategorie 8-12 jaar. Ze maken kennis met elkaar en ervaren wat het is om een beperking te hebben, maar ook hoe eenvoudig ze samen kunnen spelen als ze vanuit een samen-speel-bril kijken. Verschillende Oosterhoutse basisscholen en scholen met speciaal onderwijs hebben de uitnodiging inmiddels ontvangen. Ook andere belangstellenden kunnen zich aanmelden bij kay@mooveoosterhout.nl.

Dit jaar pakken we het grootser aan en is er plek voor 300 kinderen. Met zoveel kinderen kunnen we ook wel wat extra handjes gebruiken. Ben je op 25 juni beschikbaar en heb je zin om mee te helpen, stuur dan een berichtje naar s.straathof@oosterhout.nl. Daarnaast zoeken we nog sponsoren die het samen spelen willen ondersteunen. Alle hulp is welkom!

De SamenSpeeldag wordt georganiseerd door gemeente Oosterhout, Sportbedrijf Oosterhout, MOOVE, JONG en Uniek Zwemmen in Brabant.