Werk aan de weg

Informatie over wegwerkzaamheden in o.a. Noord-Brabant: kaart met wegwerkzaamheden
Kijkt u ook op https://www.vananaarbeter.nl/

Hieronder vindt u de wegwerkzaamheden binnen de gemeente Oosterhout.

 

Werk aan de weg

Afsluitingen richting Breda

Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de A27. Hierdoor is de A27 tussen knooppunt Gorinchem en afrit (20) Geertruidenberg in de richting van Breda afgesloten van dinsdag 6 juni 22.00 uur tot woensdag 7 juni 05.00 uur.
Daarna is de A27 tussen oprit (22) Nieuwendijk en afrit (21) Hank in de richting van Breda afgesloten van woensdag 7 juni 23.00 uur tot donderdag 8 juni 05.00 uur.
Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het onderhoudscontract dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).