Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee
 

Nieuws

Vanaf 11 februari werkzaamheden Bredaseweg aan fiets- en voetpad

06-02-2019

Gemotoriseerd verkeer: houd rekening met overstekende fietsers/voetgangers!

Vanaf maandag 11 februari zijn het fiets- en voetpad van de Bredaseweg -ter hoogte van nummer 106 (Pand ‘De Gekroonde Bel’)- in de richting van Breda afgesloten. Fietsers en voetgangers worden met verkeersborden geleid naar het fiets- en voetpad aan de overkant van de Bredaseweg. Gemotoriseerd verkeer kan gewoon over de Bredaseweg blijven rijden maar dient dus wel rekening te houden met overstekende voetgangers/fietsers! De werkzaamheden vinden plaats als voorbereiding op de aanleg van een rotonde. Het fiets- en voetpad blijven naar verwachting t/m 22 februari 2019 afgesloten. 

Dinsdag 12 februari inloopavond Bredaseweg: aanleg rotonde en asfaltonderhoud

Op 12 februari 2019 is er een inloopbijeenkomst over de wegwerkzaamheden aan de Bredaseweg in De Pannehoef (Wilhelminalaan 57-59) tussen 16.30 – 19.30 uur. Omwonenden, ondernemers –en eventuele andere geïnteresseerden- zijn welkom. Gemeente en de projectontwikkelaar van het plan Wilhelminahaven (Tandem Oosterhout Beheer BV) geven toelichting over de aanleg van de rotonde, het wegonderhoud, de verkeersafwikkeling in die periode en het bouwrijp maken van nieuwbouwlocatie Wilhelminahaven. De verwachte uitvoering van de wegwerkzaamheden is vanaf eind maart tot eind juli 2019.

Rotonde

De geplande rotonde zorgt voor een goede ontsluiting van het verkeer uit Houthaven en de toekomstige buurt Wilhelminahaven. Daarnaast plannen we tegelijkertijd het onderhoud van het asfalt in, zodat we de Bredaseweg zo min mogelijk hoeven af te sluiten.

Meer informatie

Vanaf 13 februari is de informatie die tijdens de inloopbijeenkomst wordt getoond ook te zien op www.oosterhout.nl > Inwoners > Ruimtelijke ontwikkeling > Projecten en woningbouwprojecten > MPO-terrein (Wilhelminahaven).