Werk aan de weg

Informatie over wegwerkzaamheden in o.a. Noord-Brabant: kaart met wegwerkzaamheden
Kijkt u ook op https://www.vananaarbeter.nl/

Hieronder vindt u de wegwerkzaamheden binnen de gemeente Oosterhout.

 

Werk aan de weg Nieuwsberichten
Werkzaamheden Arendsplein

Vanaf 9 mei werkzaamheden Arendsplein

De voormalige bankgebouwen en de westvleugel van Arendshof II gaan plaatsmaken voor appartementen. De komende tijd staan er diverse werkzaamheden gepland rondom het Arendsplein. Deze werkzaamheden zijn nodig ter voorbereiding van de toekomstige bouwwerkzaamheden in het gebied. In week 19 (vanaf 9 mei 2022) starten we onder andere met het verwijderen van riolering en het (ver)leggen van kabels en leidingen. Naar verwachting is dit aan het einde van week 31 (week van 1 augustus 2022) afgerond. 

Vanaf week 19 komt er een verkeersomleiding op het Arendsplein. Met de auto kunt u vanaf de Gasstraat niet meer direct naar de Kegelstraat en Prins Frederikstraat rijden. De oude doorsteek bij de Willemstraat komt tijdelijk terug om het gebied bereikbaar te houden. U kunt via de Gasstraat over het parkeerterrein de Willemstraat oprijden richting de Kegelstraat/Rulstraat/Van Liedekerkestraat.

Als de voorbereidende bouwwerkzaamheden zijn afgerond (week 31) kunnen voetgangers vanaf de Gasstraat naar de Prins Frederikstraat lopen via een doorgang langs Arendshof II. Fietsers moeten hier wel afstappen. De ingangen van Arendshof II aan deze route zijn dicht.

In de periode van week 19 tot week 31 is deze verbinding er niet. Voetgangers en fietsers kunnen gebruikmaken van de doorsteek met de Willemstraat om richting de Prins Frederikstraat te komen. Vrachtverkeer kan rijden via de Gasstraat richting de bevoorradingsstraat (Expeditiestraat) tussen Arendshof I en Arendshof II.

Voor meer informatie kunt u de pagina Arendsplein  bekijken op de gemeentelijke website.

Bij vragen over de werkzaamheden in de openbare ruimte kunt u contact opnemen met de heer Leemans via a.leemans@oosterhout.nl of via 14 0162 (bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag).