Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee
 

Actueel en verslagen

Lumiform ook naar Heihoef

03-06-2019

Wethouder Robin van der Helm van Economische Zaken overhandigt op dinsdag 21 mei 2019 de symbolische munt aan de heer Stéphane Vanpoucke van het bedrijf Lumiform.

Wethouder overhandigt de munt aan de heer Vanpoucke
Lees het bericht "Lumiform ook naar Heihoef"

Bedrijfsverzamelgebouw op bedrijventerrein Heihoef

06-02-2019

RUVA Vastgoed werkt aan een bedrijfsverzamelgebouw en momenteel wordt er druk gebouwd aan de bedrijfsunits. Zoals gebruikelijk krijgt de nieuwe ondernemer een munt, die symbool staat voor het bedrijventerrein Heihoef (aan de Muntstraat). Tom Rullens...

Tom Rullens neemt namens RUVA Vastgoed de munt van wethouder Van der Helm in ontvangst.
Lees het bericht "Bedrijfsverzamelgebouw op bedrijventerrein Heihoef "

Huub de Koning Brabants Beste

17-01-2019

Huub de Koning van De Koning Groep uit Oosterhout is gisteren door gedeputeerde Bert Pauli van Provincie Noord-Brabant benoemd tot één van Brabants Besten. De Koning Groep B.V. is een Oosterhouts bedrijf dat gespecialiseerd is in straal-, spuit- en...

Lees het bericht "Huub de Koning Brabants Beste"

Links

Een aantal web-links naar (semi-)overheidsinstanties:

Infoplein Oosterhout

Ondernemersplein

Rewin

Op personeelsgebied is het voor ondernemers van belang om goed op de hoogte te blijven van onder andere sociale regelingen en andere mogelijkheden op gemeentelijk niveau.

De navolgende instanties kunnen u van informatie voorzien:

  • WSP Midzuid, uw vraagbaak voor personeelsdiensten. Werving van personeel met behulp van sterk kostenbesparende mogelijkheden!
  • Midzuid, centrum  voor arbeidsintegratie voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
  • UWV centrum voor werk

Overige links

  • Amerstreek Business Plaza, platform voor alle ondernemers in de Amerstreek om zich te profileren.
  • Open Coffee Oosterhout (LinkedIn), ontmoet andere ondernemers en drink samen een bakje koffie (koffie voor eigen rekening). Wekelijks op vrijdagochtend gratis van 9.00 - 10.00 uur @Brasserie MIX, Basiliekplein
  • Regio in Bedrijf, Is actief in regiomarketing. Het doel van Regio in Bedrijf is de zakelijke regio op de kaart te zetten, de onderlinge samenwerking tussen de 3 O’s te bevorderen en de regionale economie te stimuleren.en een link naar het gemeenteprofiel van de gemeente Oosterhout. 
  • Proeftuin Oosterhout, de website kan een ondernemer met een plan voor een winkel (voor korte of langere tijd) koppelen aan een verhuurder met een leeg pand in Oosterhout. De kracht van Proeftuin Oosterhout schuilt in het samenbrengen van vraag en aanbod betreffende leegstaande ruimtes in Oosterhout op één website.
  • Ondernemersklankbord, Stichting Ondernemersklankbord is een landelijk netwerk van oud-ondernemers met een ervaren kijk op zaken. Als netwerk staan zij – letterlijk en figuurlijk – dichtbij de ondernemers.
  • IMK, – Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf – is een private onderneming met een maatschappelijke missie.