Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee
 

Actueel en verslagen

Actieplan Binnenstad

09-01-2019

Winkeliers, horecaondernemers en vastgoedeigenaren komen samen met de gemeente in actie om de Oosterhoutse binnenstad klaar te maken voor de toekomst. De binnenstad verandert van een 'place to buy' naar een 'place to be'. De partijen hebben een...

Lees het bericht "Actieplan Binnenstad "

Meld uw onderneming aan & ding mee naar de Business awards Baronie van Breda!

20-11-2018

Business Awards Baronie van Breda is een awardshow en netwerkevent waar regionaal ondernemerschap wordt gevierd. Op 26 maart 2019 vindt de tweede editie plaats. Ondernemingen uit onder andere Breda, Oosterhout en Etten-Leur kunnen zich vanaf nu...

Business Awards Baronie van Breda
Lees het bericht "Meld uw onderneming aan & ding mee naar de Business awards Baronie van Breda!"

Verslagen

Logo VNO-NCW
Bestuurlijk overleg VNO-NCW

Verslag 4 oktober 2018

Verslag 5 juli 2018

Verslagen SRO

Verslag 29 oktober 2018

 

 

Links

Een aantal web-links naar (semi-)overheidsinstanties:

Infoplein Oosterhout

Ondernemersplein

Rewin

Op personeelsgebied is het voor ondernemers van belang om goed op de hoogte te blijven van onder andere sociale regelingen en andere mogelijkheden op gemeentelijk niveau.

De navolgende instanties kunnen u van informatie voorzien:

  • Werklink, uw vraagbaak voor personeelsdiensten. Werving van personeel met behulp van sterk kostenbesparende mogelijkheden!
  • Netwerk 55+,  Is een samenwerkingsverband (stichting i.o.) van energieke mannen en vrouwen van 55 jaar en ouder die actief op zoek zijn naar een nieuwe baan.
  • Go!, centrum  voor arbeidsintegratie voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
  • UWV centrum voor werk

Overige links

  • Amerstreek Business Plaza, platform voor alle ondernemers in de Amerstreek om zich te profileren.
  • Open Coffee Oosterhout (LinkedIn), ontmoet andere ondernemers en drink samen een bakje koffie (koffie voor eigen rekening). Wekelijks op vrijdagochtend gratis van 9.00 - 10.00 uur @Brasserie MIX, Basiliekplein
  • Regio in Bedrijf, Is actief in regiomarketing. Het doel van Regio in Bedrijf is de zakelijke regio op de kaart te zetten, de onderlinge samenwerking tussen de 3 O’s te bevorderen en de regionale economie te stimuleren.en een link naar het gemeenteprofiel van de gemeente Oosterhout. 
  • Proeftuin Oosterhout, de website kan een ondernemer met een plan voor een winkel (voor korte of langere tijd) koppelen aan een verhuurder met een leeg pand in Oosterhout. De kracht van Proeftuin Oosterhout schuilt in het samenbrengen van vraag en aanbod betreffende leegstaande ruimtes in Oosterhout op één website.
  • Ondernemersklankbord, Stichting Ondernemersklankbord is een landelijk netwerk van oud-ondernemers met een ervaren kijk op zaken. Als netwerk staan zij – letterlijk en figuurlijk – dichtbij de ondernemers.
  • IMK, – Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf – is een private onderneming met een maatschappelijke missie.