Over deze website

Deze website van de gemeente Oosterhout bestaat sinds 3 december 2013. De gemeente wil u met deze website zo goed mogelijk informeren. Er wordt voortdurend gewerkt aan de verbetering van de gemeentelijke website. 

Bij de bouw van deze site is rekening gehouden met de toegankelijkheid voor alle bezoekers. Oosterhout beschikt dan ook over een toegankelijkheidsverklaring.

Mocht u toch een onderdeel tegenkomen wat u niet kunt zien of lezen, laat het ons weten.

Website en browsers

Wij adviseren om gebruik te maken van browsers met de meest recente webstandaard, zoals Google Chrome, Mozilla Firefox en Microsoft Edge.

Browser Internet Explorer 11 wordt niet geadviseerd

Internet Explorer 11 van Microsoft wordt niet meer geadviseerd door Microsoft. Microsoft blijft officieel nog wel ondersteunen via beveiligingsupdates, maar zal geen verbeteringen meer doorvoeren in de browser.
Daarnaast zullen nieuwe webstandaarden niet meer ondersteund worden in Internet Explorer 11 en worden nieuwe websites niet meer getest op Internet Explorer.

Eind 2020 nieuwe website

Op dit moment (september-oktober 2020) wordt er hard gewerkt aan de nieuwe website van de gemeente Oosterhout. Ook deze nieuwe site zal gebaseerd zijn op wat de webbezoeker het meest zoekt,  en wat moet men weten en regelen daarvoor.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over de website, dan horen wij dat graag.
Uw vragen en opmerkingen kunt u stellen via de contactpagina

Stadhuis Oosterhout

Slotjesveld 1, 4902 ZP Oosterhout
Contact
Openingstijden
Routebeschrijving