Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee
 

Oosterhoutse kermis van 18 tot en met 23 augustus 2017

kermis attractie

De Oosterhoutse kermis is dit jaar van vrijdag 18 tot en met woensdag 23 augustus. Ongeveer 65 attracties staan op parkeerterrein Slotjesveld, de Slotlaan, het Slotpark, de Heuvel en de Markt. Er zijn vijf nieuwe spectaculaire attracties; Flying Jumbo, Happy Farm, Lost Escape Adventure, Experience en de Mad Mill. Ook is er een leuk gevarieerd kermisprogramma. De kermis is op vrijdag open van 19.00 tot 0.00 uur en van zaterdag tot en met woensdag van 13.00 tot 0.00 uur.

Kermiskrant/ kortingsbonnen

In het weekblad Oosterhout van week 32 vindt u de kermiskrant met kortingsbonnen. Hebt u het weekblad met kermiskrant niet ontvangen? U kunt dan een exemplaar afhalen bij de receptie van het stadhuis, het VVV-kantoor, EmtĂ© supermarkt, kantoorboekhandel Bourgonje (Zuiderhout), Golfbaan landgoed Bergvliet, The Readshop, Thuisvester, Dorpshuis De Klip in Dorst, Jumbo in Teteringen. 

De kortingsbonnen kunt u ook downloaden/uitprinten  

De attracties

 Attractie Crash Test niet op de Oosterhoutse kermis

Wegens onvoorziene omstandigheden staat dit jaar de attractie Crash Test niet op de Oosterhoutse Kermis. De Crash Test (nummer 55 op de plattegrond) was gepland op het parkeerterrein Slotjesveld. De lege plek zal worden opgevuld met de Autoscooter (nummer 47 op de plattegrond), die van de kop van het parkeerterrein verplaats zal worden naar het midden.

Stille Kermis op dinsdag 22 augustus

Kermisprogramma

Verkeersmaatregelen vanwege kermis

Zaterdagmarkt van 19 augustus in Basiliekstraat/op Basiliekplein

Kortingsbonnen (ook in weekblad Oosterhout van week 32)

Kermiswedstrijd: De Kaaise Knaller!

Kermiswedstrijd: Fotowedstrijd