U kunt  ook zelf een locatie kiezen. Het pand moet aan een aantal eisen voldoen. Het verzoek dient te worden gedaan aan het college van burgemeester en wethouders middels het
formulier melding voorgenomen huwelijk/partnerschap . Voor de locaties Vredeskerk, Schelleboom en Stadstuin de Schelp hoeft geen verzoek te worden ingediend.

Voor meer informatie: Informatie- en Servicecentrum unit burgerzaken, telefoonnummer: 14 0162 of zie de gemeentewinkel voor
trouwplannen, melding

Eveneens is het mogelijk te trouwen op de volgende locaties:

Kiest een bruidspaar voor een huwelijksarrangement op locatie, dan dient men contact op te nemen met de beheerders van de locaties, zoals deze hieronder zijn vermeld. U wordt er op gewezen dat naast de kosten voor het huwelijk/partnerschapsregistratie aan de gemeente, door de beheerders van de locaties ook kosten in rekening zullen worden gebracht.

In de Vredeskerk, De Schelleboom en de 'De Schelp' is het, in overleg, mogelijk te trouwen of een partnerschap te laten registreren op bijna ieder tijdstip van de dag. De tijdsduur op deze locaties is afhankelijk van hetgeen het bruidspaar zelf wil. Daarnaast is het mogelijk op deze locaties ook een aantal andere wensen te realiseren. Hierbij valt te denken aan het aansnijden van de bruidstaart, het heffen van een glas champagne, een keuze te maken uit wel of geen bloemen op de locatie. Dit alles geschiedt in overleg met de beheerder.

Voor nadere informatie (waaronder prijzen) en het maken van afspraken kan met de volgende personen contact worden gelegd:

Vredeskerk: Mevrouw I. Raams, telefoonnummer 06-29 38 24 32, e-mailadres:
huwelijk@pgoosterhout.nl  of kijk voor meer informatie op
www.pgoosterhout.nl

De Schelleboom: Leonie Heemskerk en Joost de Jongh, Mathildastraat 37a, 4901 HC Oosterhout, telefoonnummer: (0162) 43 71 65 , e-mailadres:
trouwen@deschelleboom.nl

Stadstuin de Schelp: de heer R. van Noort, Sint Janstraat 9, 4901 LR Oosterhout, telefoonnummer:  06-55391358 , e-mailadres
service@stadstuindeschelp.com