Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee
 
eindbeeld

Heihoef Bedrijventerrein

Grenzend aan bedrijventerrein Vijf Eiken en de golfbaan ontwikkelen we het bedrijventerrein Heihoef. Op Heihoef wordt 4,7 hectare aan bedrijfskavels uitgegeven. Er is momenteel geen grond meer beschikbaar.

U kunt de indeling inkijken op voorlopige kavelindeling(PDF, 442 KB).

De verkaveling van de 4,7 hectare beschikbare ruimte is zeer flexibel, waardoor dit moderne gemengde bedrijventerrein goed aansluit bij de specifieke behoeften van bedrijven.

Heihoef is bestemd voor bedrijven tot en met milieucategorie 3.2. Het terrein is bouwrijp en de Muntstraat is aangelegd. Het bedrijventerrein is via de Florijnstraat ontsloten.

De bedrijven VAT, Segers Internationaal Transport, BWZ Verhuur BV, Winterhalter en Vermeulen Carrosserieën zijn inmiddels operationeel. Inmiddels is het bedrijf Gorisse aan het bouwen op een kavel van ca. 3500 en 1150 m2 aan de Muntstraat. De laatste kavels zijn onder voorbehoud verkocht.

Bedrijventerrein Heihoef staat dus volop in de belangstelling.

Bedrijventerrein Heihoef

Contact

 Meer informatie over de bestemming van het gebied kunt u vinden in het bestemmingsplan dat online te vinden is op: www.ruimtelijkeplannen.nl .

Wilt u zich op Heihoef vestigen of heeft u vragen, neemt u dan contact op met de bedrijfscontactfunctionaris, mevrouw G. van Mook, telefoonnr. (0162) 48 91 68 of e-mail ez@oosterhout.nl.