Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee
 
eindbeeld

Heihoef Bedrijventerrein

Grenzend aan bedrijventerrein Vijf Eiken en de golfbaan ontwikkelen we het bedrijventerrein Heihoef. Op Heihoef wordt 4,7 hectare aan bedrijfskavels uitgegeven. Er is geen grond meer beschikbaar.

U kunt de indeling inkijken op voorlopige kavelindeling(PDF, 442 KB).

De verkaveling van de 4,7 hectare beschikbare ruimte is zeer flexibel, waardoor dit moderne gemengde bedrijventerrein goed aansluit bij de specifieke behoeften van bedrijven.

Heihoef is bestemd voor bedrijven tot en met milieucategorie 3.2. Het terrein is bouwrijp en de Muntstraat is aangelegd. Het bedrijventerrein is via de Florijnstraat ontsloten.

De bedrijven VAT, Segers Internationaal Transport, BWZ Verhuur BV, Winterhalter, Vermeulen Carrosserie├źn, WWA en Ryder cycling zijn inmiddels operationeel. Inmiddels is het bedrijf Lumiform aan het bouwen en wordt er ook een bedrijfsverzamelgebouw met negen units van 75 m2 gerealiseerd. Autowascentrum 't Vosje is inmiddels ook zijn eerste voorbereidingen aan het treffen om te starten met de bouw.

Bedrijventerrein Heihoef

Contact

 Meer informatie over de bestemming van het gebied kunt u vinden in het bestemmingsplan dat online te vinden is op: www.ruimtelijkeplannen.nl .

Wilt u zich op Heihoef vestigen of heeft u vragen, neemt u dan contact op met de bedrijfscontactfunctionaris, mevrouw G. van Mook, telefoonnr. (0162) 48 91 68 of e-mail ez@oosterhout.nl.