Feiten en Cijfers

De gemeente Oosterhout bestaat uit de stad Oosterhout en de kerkdorpen Den Hout, Oosteind en Dorst. Cijfermateriaal over de gemeente of over een bepaalde wijk of dorp vindt u bij: Kengetallen.

Er is een beknopte folder (vouwblad) beschikbaar met allerlei kengetallen over de gemeente Oosterhout: de folder Feiten en cijfers (pdf, 630 Kb).

De gemeente doet regelmatig onderzoek naar onder andere de bevolkingsopbouw, de lokale economie, de winkelvoorzieningen en de tevredenheid onder burgers en ondernemers. De onderzoeksrapporten vindt u bij: Onderzoek.

Kengetallen over de gemeente Oosterhout en de andere twee gemeenten in de regio Amerstreek (Drimmelen en Geertruidenberg) zijn te vinden in de folder Feiten en cijfers Amerstreek (pdf, 992 Kb).

 

PDF-bestanden

Op de pagina's "Feiten en cijfers" is veel informatie beschikbaar in de vorm van pdf-bestanden. Deze zijn te openen met het gratis programma Acrobat Reader. Mocht deze nog niet op uw computer zijn geinstalleerd, dan kunt u de nieuwste versie downloaden via: http://get.adobe.com/nl/reader/