Keiweg - Ridderstraat (Noordzijde)

Er zijn in het verleden meerdere initiatieven voor ontwikkelingen in het gebied aan de Keiweg, tussen de Ridderstraat en de Kloosterstraat, ingediend. Dit gebied, hoek Keiweg - Ridderstraat (noordzijde) is één van de belangrijkste toegangspoorten naar de binnenstad.

Randvoorwaarden en uitgangspunten

Eind 2013 hebben de randvoorwaarden en uitgangspunten voor de ontwikkeling van de locatie ter inzage gelegen. In september 2016 zijn de randvoorwaarden en uitgangspunten vastgesteld door de gemeenteraad.

Uitwerking

Aan de hand van de vastgestelde randvoorwaarden en uitgangspunten is de ontwikkelende partij aan de slag gegaan met het uitwerken van de plannen. Bij deze nadere uitwerking van de plannen liep Novaform (de ontwikkelende partij) tegen wat knelpunten aan in deze randvoorwaarden. In de gemeenteraad van december 2017 is een voorstel besproken om de randvoorwaarden op één punt aan te passen. De gemeenteraad heeft hiermee niet ingestemd. Op dit moment onderzoekt de ontwikkelaar hoe het plan verder ontwikkelt kan worden.

Informatie

- Randvoorwaarden en uitgangspunten (pdf 3 MB) Keiweg- Ridderstraat Voormalige Locatie Dreamland e.o. (september 2016) 

Contact

Indien u vragen heeft over de ontwikkeling van de stadsentree locatie Keiweg - Ridderstraat (noordzijde) kunt u contact opnemen met Mark Brouwers, via e-mailadres m.brouwers@oosterhout.nl of via telefoonnummer 14 0162.