Sportpark Den Hout

Het hoofdveld en de kantine van v.v. Irene ’58 zullen worden verplaatst naar een locatie nabij het oefenveld en T.C. Den Hout (de tennisvereniging). In de tekening hiernaast kunt u zien hoe dit er uit kan komen te zien. Het nieuwe veld wordt ten zuiden van het oefenveld gerealiseerd. Tussen de velden is de nieuwe kantine gepland.

Om het gebied met de auto bereikbaar te maken is een weg voorzien vanaf Ruiterspoor richting de sportvelden. Aan deze weg zullen parkeerplaatsen worden gerealiseerd. Met de fiets en te voet is het gebied ook bereikbaar vanaf de Herstraat (zijde T.C.) en vanaf de Hoge Akker.

Omgevingsdialoog

Op woensdagavond 1 juni 2022 is een bijeenkomst georganiseerd in de kantine van Irene ’58. Deze bijeenkomst is georganiseerd om belanghebbenden/omwonenden te informeren en te zien wat hun reactie is op de plannen. U kunt uw reactie geven op de plannen door deze te mailen naar: buitenprojecten@oosterhout.nl   

Gebied huidige voetbalveld

Het gebied dat vrijkomt ter plaatse van het huidige voetbalveld krijgt ook een nieuwe invulling; met woningbouw. Er wordt momenteel gewerkt aan een pagina voor dat project.  

Vragen?

Heeft u vragen over dit project? U kunt contact opnemen met de heer R. Scheffer (projectmanager) via r.scheffer@oosterhout.nl of via telefoonnummer 14 0162.

Achtergrondinformatie