Woningbouw op locatie V.V. Irene ‘58 en verplaatsing sportveld en kantine.

Het hoofdveld en de kantine van v.v. Irene ’58 zullen worden verplaatst naar een locatie nabij het oefenveld en T.C. Den Hout (de tennisvereniging). Omdat het hoofdveld en de kantine worden verplaatst, komt er ruimte vrij in Den Hout. Deze ruimte zal worden ingevuld met een aantal woningen.

Verplaatsing v.v. Irene ’58

In de tekening hiernaast kunt u zien hoe het nieuwe sportpark er uit kan komen te zien. Het tweede veld wordt ten zuiden van het oefenveld gerealiseerd. Tussen de velden is de nieuwe kantine gepland.

Om het gebied met de auto bereikbaar te maken is een weg voorzien vanaf Ruiterspoor richting de sportvelden. Aan deze weg zullen parkeerplaatsen worden gerealiseerd. Met de fiets en te voet is het gebied ook bereikbaar vanaf de Herstraat (zijde T.C.) en vanaf de Hoge Akker.

 

Woningbouw op huidige locatie v.v. Irene ‘58

Het gebied dat vrij komt in Den Hout ten gevolge van de verplaatsing zal worden opgevuld met woningen. De woningen zullen via CPO worden gerealiseerd. CPO staat voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Dit betekent dat een groep mensen die daar willen wonen een vereniging oprichten om de woningen gezamenlijk te realiseren. De woningen worden dus niet door een ontwikkelaar gerealiseerd. In de foto hiernaast kunt u zien hoe dit er uit kan komen te zien.

Omgevingsdialogen

Op woensdagavond 1 juni 2022 is een bijeenkomst georganiseerd in de kantine van Irene ’58 over het nieuwe sportpark.

Op donderdag 6 oktober is een inloopavond georganiseerd in de kantine van Irene ’58 ten behoeve van de woningbouw. Tevens kon men de aangepaste plannen zien van het sportpark. 

Was u niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn bij deze bijeenkomsten, maar u zou toch graag willen reageren op de plannen? Bij het kopje "Informatie" is een reactieformulier toegevoegd. U kunt dit formulier invullen en per mail sturen naar buitenprojecten@oosterhout.nl.

Vragen?

Heeft u vragen over dit project? U kunt contact opnemen met de heer
R. Scheffer (projectmanager) via r.scheffer@oosterhout.nl of via telefoonnummer 14 0162.

Informatie