Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee
 

Ten onrechte landbouwgrond aangeboden als bouwkavel

Foto gemaakt door: Columbus Aerial Solutions

Let op: 
Er is landbouwgrond te koop ten oosten van het plangebied Everdenberg-Oost. De landbouwgrond krijgt geen bedrijfsbestemming. Afgelopen tijd gebeurt het regelmatig dat externe partijen in dit plangebied grond te koop aanbieden en hierbij verkeerde informatie over de bestemming vermelden. Wij willen u hierop wijzen. Controleer altijd de bestemming van grond bij de gemeente. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.  

Kavels mét bedrijfsbestemming

Hier vindt u een overzicht met het aanbod aan bedrijfskavels dat te koop wordt aangeboden binnen de gemeente Oosterhout.

Klik hier voor het overzicht en de grondprijzen

Bedrijventerreinen

Oosterhout heeft vijf grote en een aantal kleinere bedrijventerreinen die verspreid liggen over de stad. Een kaart met de locatie van de bedrijventerreinen en kengetallen per bedrijventerrein kunt u bekijken door hier te klikken (pdf, 1,34 Mb).

De grote bedrijventerreinen

Het grootste bedrijventerrein is Weststad I, II en III. Dit bedrijventerrein ligt ten noordwesten van de stad, langs de A59 en het Wilhelminakanaal. Aan de overkant van het Wilheminakanaal ligt het bedrijventerrein Statendam. Het veel oudere bedrijventerrein Vijf Eiken ligt ten zuidoosten van de stad, langs de A27. Daar vlakbij liggen de bedrijventerreinen Oosterheide en Bedrijvenpark Everdenberg en Everdenberg-Oost. Ook deze bedrijventerreinen liggen ten zuidoosten van de stad, nabij de snelweg A27.

De kleine bedrijventerreinen

Naast de zes grote bedrijventerreinen, heeft Oosterhout ook een aantal kleinere bedrijventerreinen. Namelijk de bedrijventerreinen Beneluxweg-Zuidde Wijsterd, Heihoef  en Kantorenpark Hoevestein.

Vragen en informatie

Wilt u uw bedrijf vestigen in Oosterhout of heeft u daar vragen over? Al uw vragen op het gebied van ondernemen kunt u mailen naar ez@oosterhout.nl. Uw contactpersoon is Gwen van Mook, bedrijfscontactfunctionaris bij de gemeente Oosterhout. Hieronder vindt u ook een aantal websites die u verder kunnen helpen bij uw plannen.


Al uw vragen op het gebied van ondernemen kunt u mailen naar ez@oosterhout.nl
Uw contactpersoon is Gwen van Mook (Bedrijfscontactfunctionaris).