Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee
 

Bedrijfskavels te koop

Foto gemaakt door: Columbus Aerial Solutions

Let op: 
Er is landbouwgrond te koop ten oosten van het plangebied Everdenberg-Oost. De landbouwgrond krijgt geen bedrijfsbestemming. Afgelopen tijd gebeurt het regelmatig dat externe partijen in dit plangebied grond te koop aanbieden en hierbij verkeerde informatie over de bestemming vermelden. Wij willen u hierop wijzen. Controleer altijd de bestemming van grond bij de koper of de gemeente. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.  

Hier vindt u een overzicht met het aanbod aan bedrijfskavels dat te koop wordt aangeboden binnen de gemeente Oosterhout.

Klik hier voor het overzicht en de grondprijzen

Bedrijventerreinen

Oosterhout heeft vijf grote en een aantal kleinere bedrijventerreinen die verspreid liggen over de stad. Een kaart met de locatie van de bedrijventerreinen en kengetallen per bedrijventerrein kunt u bekijken door hier te klikken (pdf, 1,34 Mb).

Het grootste bedrijventerrein is Weststad. Deze ligt ten noordwesten van de stad langs de A59 en het Wilhelminakanaal. Aan de overkant van het kanaal ligt het bedrijventerrein Statendam. Het veel oudere bedrijventerrein Vijf Eiken ligt ten zuidoosten van de stad langs de A27. Daar vlakbij liggen de bedrijventerreinen Oosterheide, Kantorenpark Hoevestein en Bedrijvenpark Everdenberg (food). Ook deze liggen nabij de snelweg A27.

U kunt een promotiefilm over Oosterhout bekijken via YouTube.

Beneluxweg-Zuid
de Wijsterd
Everdenberg
Everdenberg-Oost
Heihoef
Kantorenpark Hoevestein
Statendam
Vijf Eiken
Weststad I, II en III

Al uw vragen op het gebied van ondernemen kunt u mailen naar ez@oosterhout.nl
Uw contactpersoon is Gwen van Mook (Bedrijfscontactfunctionaris).